Huawei Y6 Pro (2017)

Huawei Y6 Pro (2017): capabele budgetsmartphone

De Huawei Y6 Pro (2017) is een aantrekkelijk toestel voor iedereen die weinig fratsen vereist. Deze telefoon biedt een prima basis, waarmee je goed van start gaat. Een lekker groot scherm, prima camera’s en vlotte hardware zorgen voor apps die soepel lopen en er goed uitzien. Dat maakt de Y6 Pro tevens een aantrekkelijk instapmodel.

Deze smartphone is een variant op de Huawei Y6 (2017). Op de naam na hebben de twee toestellen echter weinig gemeen. De Y6 Pro is namelijk in vrijwel elk opzicht beter, en maar een paar tientjes duurder. Niet alleen krijg je voor die meerprijs betere camera’s en krachtigere hardware, maar ook extra’s als een vingerafdrukscanner en een nieuwere versie van Android.

De Huawei Y6 Pro (2017) in vogelvlucht

Lees verder na de advertentie.

  • 5 inch lcd-scherm met 1280 bij 720 pixels
  • 13 megapixel-camera achterop, 5 megapixel-frontcamera
  • Loopt op Android 7.0 (Nougat) met Huawei’s EMUI-schil
  • Snapdragon 425-chipset met 2GB werkgeheugen
  • 16GB aan uitbreidbare opslagruimte
  • Voorzien van vingerafdrukscanner achterop

Meer over de Huawei Y6 Pro (2017)

Geen fratsen, maar een goede basis: bij Huawei staat de prijs-kwaliteitsverhouding namelijk centraal. Dat is met deze Y6 Pro gelukt. Het 5 inch-scherm heeft een hd-resolutie, genoeg om van video’s en games te genieten. De Snapdragon 425-chipset is niet enorm krachtig, maar snel genoeg om populaire apps als WhatsApp, Facebook en YouTube soepel te draaien.

Huawei Y6 2017 Pro

Bovendien is er zelfs enkele ruimte voor extra’s. Het toestel heeft een stevige metalen behuizing, die toch aangenaam in de hand voelt. Zo oogt het design verrassend ‘premium’ voor een smartphone in deze prijsklasse. Achterop is bovendien een vingerafdrukscanner te vinden, waarmee je snel ontgrendelt maar toch goed beschermd blijft.

Huawei weet bovendien aangenaam te verrassen met de accucapaciteit. Die is namelijk 3020 mAh, een stuk groter dan we gewoonlijk bij dit formaat smartphones zien. In combinatie met de relatief energiezuinige hardware haal je makkelijk het einde van de dag op een volle acculading.

Lees verder na de advertentie.

Gebruikers reviews Huawei Y6 Pro (2017)

0

nog geen reviews

Beoordeling

5 sterren
0 reviews
4 sterren
0 reviews
3 sterren
0 reviews
2 sterren
0 reviews
1 ster
0 reviews

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu