De Samsung Galaxy A54: Ruil in en krijg tot €80 extra terug!

Huawei Y7

Huawei Y7: grootse accu, kleine prijs

Kiezen voor een budgetsmartphone is doorgaans leven met compromissen. Je betaalt een stuk minder, maar de hardware is wel minder krachtig. Met de Huawei Y7 hoef je echter nergens spijt van te hebben. Je haalt een toestel voor een bodemprijsje in huis, maar bent dan wel voorzien van goede hardware én een grote accu.

De Huawei Y7 beschikt over één van de grootste accu’s voor een smartphone ooit. Daardoor is het toestel wel ietsje zwaarder dan andere smartphones. Heb je liever een iets handzamer toestel, dan kun je ook de Huawei Y6 2017 overwegen. Beide bieden de uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding die je van Huawei mag verwachten.

De Huawei Y7 in vogelvlucht

Lees verder na de advertentie.

  • 5,5 inch-scherm met resolutie van 1280 bij 720 pixels
  • 12 megapixel-camera achterop, 8 megapixel-camera voorop
  • Loopt op Android 7.0, met EMUI-skin
  • 1,4GHz octacore-chipset, 2GB werkgeheugen
  • 16GB opslagruimte, uitbreidbaar met micro-sd-geheugenkaartje

Meer over de Huawei Y7

Deze smartphone moet het vooral hebben van zijn werkelijk gigantische accu, die een capaciteit heeft van 4000 mAh. De accu is dus bijna twee keer zo groot dan die van andere smartphones in deze prijsklasse, waardoor je gemakkelijk meerdere dagen zonder opladen kunt.

Huawei Y7 officieel

Maar ook de overige hardware is dik in orde. De krachtige Snapdragon 435-chipset die Huawei gebruikt is genoeg om essentiële applicaties soepel en vlot te laten lopen. WhatsApp, Facebook, Google Maps en andere apps die je waarschijnlijk dagelijks gebruikt draaien uitstekend. Dat maakt de Y7 een goed instapmodel: geen fratsen, wel kracht.

Bovendien is de Huawei Y7 voorzien van dualsim-ondersteuning. Dat betekent dat er plek is voor een tweede simkaart. Beide kunnen tegelijk actief zijn, zodat je bereikbaar bent op meerdere nummers tegelijk. Handig als je bijvoorbeeld aparte abonnementen hebt voor werk en privé. Heb je dat niet nodig? Dan kun je in plaats van een simkaart ook een micro-sd-geheugenkaartje in je toestel stoppen, voor meer opslagruimte.

Huawei Y7 deals

Huawei Y7

16 GB

€ 196,59

2 dagen

Bekijk bij Amazon
Amazon
Bekijk alle deals

Lees verder na de advertentie.

Gebruikers reviews Huawei Y7

0

nog geen reviews

Beoordeling

5 sterren
0 reviews
4 sterren
0 reviews
3 sterren
0 reviews
2 sterren
0 reviews
1 ster
0 reviews

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu