Jabra Elite Active 75t

1/4

Nieuws

Laatste update: 12 maanden geleden

Prijzen vergelijken

De Jabra Active Elite 75t zijn oordopjes die je na gebruik gewoon kan schoonmaken onder de kraan. Lees op deze pagina alles over de Elite Active 75t .

Lees verder na de advertentie.

Jabra Elite Active 75t specificaties

Jabra Elite Active 75t

De Elite Active 75t van Jabra zijn IPX7 gecertificeerd en daardoor waterdicht. Hierdoor maakt zweten tijdens een workout dus niet uit en ook in de regen lopen geeft geen problemen. Ze gaan niet kapot. Sterker nog, je kan ze naderhand onder de kraan goed boenen. De oordopjes van Jabra hebben ook ruisonderdrukking en kunnen dus het omgevingsgeluid uitschakelen. Met een volgeladen accu kunnen de Elite Active 75t-oordopjes zo’n 7,5 uur gebruikt worden. In het meegeleverde doosje is ook een batterij aanwezig, goed voor nog eens 20,5 uur extra speelduur. Als we dit optellen kan je in totaal 28 uur onderweg zijn en niet zonder muziek komen zitten.

Sound Trough en de Sound+ app

Met de Jabra Sound+-app is het mogelijk om je eigen perfecte geluidsprofiel te creëren. De equalizer in deze app maakt het mogelijk om bijvoorbeeld aan te geven dat je van dance-muziek houdt. De app mixt dan automatisch het geluid zo goed mogelijk voor het aangegeven genre.

De oordopjes komen ook nog met een functie genaamd ‘HearThrough’. Hierbij kan je de ruisonderdrukking aanpassen en sommige omgevingsgeluiden juist wél hoorbaar maken. Hiermee kan je veiliger het verkeer in omdat je passerende auto’s kan horen. Verbinding leg je ‘gewoon’ via de Bluetooth-instellingen van je telefoon.

Review Jabra Elite 75t

Op Android Planet hebben we ook de normale Elite 75t-oordopjes getest. Benieuwd naar ons oordeel over die dopjes, check dan onze review met hieronder alvast de conclusie:

De Jabra Elite 75t-oordopjes zijn een prima keus als je op zoek bent naar degelijke oortjes met goed geluid en Active Noise Cancelling. De bediening werkt intuïtief en de accuduur is beter dan de meeste oordopjes op de markt. De Active-versie is zelfs waterdicht, waardoor je er ook makkelijk mee onder de douche stapt. Dit in tegenstelling tot de meeste concurrenten, die slechts spatwaterdicht zijn.

Het draagcomfort valt wel wat tegen, vooral als je kleine oren hebt. Ook betaal je extra als je een draadloze oplaadbare case nodig hebt. De prijs-kwaliteitverhouding van de oordopjes is echter behoorlijk goed. Je doet met de Jabra Elites daarom een hele goede aankoop.

Jabra Elite Active 75t specs

Verbindingen

Bluetooth Bluetooth 5.0
NFC
Nee

Batterij

Batterijduur enkele lading 8 uur
Opladen via Kabel

Type en uiterlijk

Type In-ear
Klankkast Gesloten
Gewicht 6gram

Eigenschappen en bediening

Noise-cancelling
Ja
Spraakcommando's
Ja
Assistent Google Assistant
Bediening via aanrakingen
Ja
Belfunctie
Ja
IP-classificatie IP57
Spatwaterdicht
Ja
Waterdicht
Nee
Stofdicht
Ja
Fabrieksgarantie 1 jaar

Jabra Elite Active 75t deals

Jabra Elite Active 75T

€ 223,72

2 dagen

Bekijk bij Amazon
Amazon
Bekijk alle deals

Lees verder na de advertentie.

Gebruikers reviews Jabra Elite Active 75t

0

nog geen reviews

Beoordeling

5 sterren
0 reviews
4 sterren
0 reviews
3 sterren
0 reviews
2 sterren
0 reviews
1 ster
0 reviews

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu