JBL Tune 230NC TWS

1/3

Pluspunten

  • Geweldige batterijduur
  • Actieve ruisonderdrukking
  • Prima geluid

Minpunten

  • Andere oordopjes bieden betere ruisonderdrukking

Prijzen vergelijken

De JBL Tune 230NC zijn middenklasse-oordopjes met actieve ruisonderdrukking en een uitstekende accuduur. Op deze pagina vertellen we je alles over de oortjes.

Lees verder na de advertentie.

JBL Tune 230NC TWS: dit moet je weten

JBL Tune 230NC

Met de JBL Tune 230NC haal je allround oordopjes in huis met een vriendelijk prijskaartje. Je geniet onder meer van actieve ruisonderdrukking die omgevingsgeluiden neutraliseert. Daarvoor zijn twee microfoons aanwezig in de oortjes. Duurdere modellen hebben er doorgaans meer (en functioneren dus beter), maar je dempt in ieder geval de meest vervelende ruis.

Ben je onderweg? Met Smart Ambient kun je geluiden van buitenaf juist versterken, zodat je die auto van rechts op tijd hoort aankomen. VoiceAware zorgt ervoor dat je altijd goed verstaanbaar bent tijdens het plegen van een telefoontje.

Je koopt de oortjes natuurlijk voor het geluid. JBL’s Pure Bass Sound legt veel nadruk op de lage tonen, waardoor je muziek niet alleen hoort, maar ook voelt. Die stevige klanken worden verstrekt door de strakke, maar comfortabele pasvorm. JBL levert drie verschillende tipjes mee, zodat er altijd wel een maat is die bij jou goed zit.

Je kunt het geluid overigens eenvoudig aanpassen met de equalizer in de JBL Headphones-app. En dankzij de IPX4-waterbestendigheid hoef je je geen zorgen te maken over een regenbui of zweet in de sportschool.

Puike batterijduur

Als je gebruikmaakt van de actieve ruisonderdrukking gaan de Tune 230NC TWS ongeveer acht uur mee op een enkele batterijlading. Als je deze functie uitschakelt, is dat zelfs tien uur. Met de meegeleverde oplaadcase kun je de oortjes nog eens drie keer helemaal opladen. In totaal heb je dus maximaal 40 uur muziek op zak. Zijn ze toch leeg? Na tien minuten laden kun je weer twee uur luisteren.

Kopen

De JBL Tune 230NC hebben een adviesprijs van 99,99 euro, maar zijn inmiddels al een stuk goedkoper te krijgen. Je kiest uit de kleuren wit, blauw, zand en zwart.

JBL Tune 230NC TWS deals

JBL Tune 230NC TWS

€ 69,00

1 dag

Bekijk bij Bol.com
Bol.com

JBL Tune 230NC TWS

€ 69,00

1 dag

Bekijk bij Coolblue
Coolblue

JBL Tune 230NC TWS

€ 69,00

2 dagen

Bekijk bij Amazon
Amazon

JBL Tune 230NC TWS

€ 69,00

4 dagen

Bekijk bij Media Markt
Media Markt

JBL Tune 230NC TWS

€ 69,99

1 dag

Bekijk bij Kamera Express
Kamera Express
Vergelijk alle JBL Tune 230NC TWS prijzen

Lees verder na de advertentie.

Gebruikers reviews JBL Tune 230NC TWS

0

nog geen reviews

Beoordeling

5 sterren
0 reviews
4 sterren
0 reviews
3 sterren
0 reviews
2 sterren
0 reviews
1 ster
0 reviews

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu