Kazam Trooper 440L

1/1

Kazam Trooper 440L: aantrekkelijk budgettoestel

De Trooper 440L is het goedkoopste toestel van Kazam met 4G-ondersteuning. Zo krijg je voor minder dan 100 euro een klein toestel met supersnel internet. De smartphone is geschikt voor de beginnende gebruiker door de redelijk vlotte specs, het compacte formaat en het lage prijskaartje.

Zo ligt er onder de motorkap een 1,3GHz quadcore-processor in combinatie met 512MB aan werkgeheugen. Met 512MB RAM weinig  apps op de achtergrond draaien en daar zul je dus rekening mee moeten houden. Met 4GB is er tevens weinig opslagruimte aanwezig, al kun je wel een micro-sd-kaartje in het toestel kwijt.

De Kazam Trooper 440L in vogelvlucht

Lees verder na de advertentie.

Het toestel voelt goedkoop aan door zijn plastic bouwkwaliteit. Het 4 inch-scherm heeft een resolutie van 800 bij 480 pixels, waardoor beelden er korrelig uitzien. Hieronder hebben we de belangrijkste specs op een rijtje gezet.

  • Beschikt over 4G-functionaliteit
  • 4 inch scherm met 800 bij 480 pixels
  • 1,3GHz quadcore-processor met 512MB werkgeheugen
  • 4GB opslaggeheugen uitbreidbaar tot 64GB

Meer over de  smartphone

kazam trooper 440l

De Kazam Trooper 440L is een interessant toestel wanneer je een compacte smartphone wil, maar geen dikke portomonnee hebt. Zo krijg je nette specs en een bescheiden formaat. Mocht je van plan zijn het bij  apps als WhatsApp, Gmail  en Facebook te houden, dan is dit toestel meer dan voldoende.

Ondanks dat de smartphone  door zijn plastic bouw goedkoop aanvoelt, is de achterkant voorzien van matte afwerking. Ook de camera`s laten zien dat het om een budgettoestel gaat. Zo vind je aan de achterkant een simpele 2 megapixel-camera en aan de voorkant een  vga-frontcamera.

Iets wat het toestel siert is de 4G-functionaliteit, waardoor snel internetten geen probleem is. Daarnaast krijg je een unieke service van Kazam. Zo krijg je in het eerste jaar één keer gratis schermreparatie als je het toestel op het scherm zou laten vallen.

Het toestel draait uit de doos op Android 4.4 (KitKat), dat prima functioneert met de interne hardware. Kazam heeft ervoor gekozen om weinig tot niets aan te passen, zodat je het toestel helemaal zelf kunt personaliseren. Dit alles wordt van energie voorzien door een 1650 mAh-accu.

Vind jouw beste Kazam Trooper 440L deal

Kazam Trooper 440L

Kazam Trooper 440L

Wij hebben momenteel geen Kazam Trooper 440L aanbiedingen voor je. Vergelijk alle smartphones Vergelijk alle smartphones
Menu
Nieuws Tips Apps Reviews Spotlights Video's