Kazam Trooper 445L

1/1

Kazam Trooper 445L: prima prijs-kwaliteitsverhouding

De Trooper 445L is een budget  van Kazam. Voor circa 100 euro krijg je een vlotte smartphone waarmee je prima kunt WhatsAppen, internetten en bellen. Aan de voorkant vind je een 4,5 inch-scherm met een resolutie van 800 bij 480 pixels. Onder de moterkap zit een 1,3GHz quadcore-processor van MediaTek met 1GB aan werkgeheugen.

De Trooper 445L heeft een fraai uiterlijk met een achterkant van geborsteld aluminium. Voor het maken van foto`s is een 5 megapixel-camera aan de achterkant en vga-frontcamera aanwezig. Verwacht geen wonderen van de camera`s, maar daar is de prijs van het toestel dan ook na.

De Kazam Trooper 445L in vogelvlucht

Lees verder na de advertentie.

De Trooper 445L heeft 8GB aan opslagruimte aan boord, wat voor een budgettoestel prima is. Veel vergelijkbare smartphones hebben maar 4GB opslag. Hieronder hebben we de belangrijkste features van de Trooper 445L op een rijtje gezet.

  • 4,5 inch-scherm met 800 bij 480 pixels
  • Aangedreven door een 1,3GHz quadcore-processor
  • 8GB aan uitbreidbare opslagruimte
  • Draait uit de doos op Android 4.4 (KitKat)

Meer over de Kazam Trooper 445L

kazamtrooper445l

De Kazam Trooper 445L is een interessant toestel voor wie niet te veel wilt betalen, maar wel prima specs wacht. Ook voelt het toestel door de fraaie behuizing luxe aan.  Hoewel het toestel is voorzien van vlotte specificaties, zijn er ook een aantal minpunten te noemen. Zo maakt de camera’s korrelige foto’s en is de 8GB aan opslagruimte niet genoeg als je veel apps en video’s opslaat.

Verder wordt de smartphone van energie voorzien door een 1980mAh accu. De accu is relatief klein, maar gaat op een volle lading ongeveer een dag mee.  Voor circa 100 euro krijg je dus een luxe toestel met prima  specificaties. Ook fijn is dat het toestel stock Android 4.4 (KitKat) heeft, waarbij er geen overbodige applicaties zijn geinstalleerd.

Menu
Nieuws Tips Apps Reviews Spotlights Video's