Kazam Trooper 450L: aantrekkelijk budgettoestel

De Kazam Trooper 450L is een rap budgetoestel met 4G-ondersteuning. Het toestel heeft geen bijzonder design, wat vooral komt door het goedkope plastic en de neppe aluminiumstrip rondom het scherm. Wel oogt de achterkant, die is voorzien van een geborstelde chromen afwerking, fraai.

Het toestel bezit een 5 inch-scherm met een resolutie van 854 bij 480 pixels, wat gangbaar is bij budgettoestellen. Het is zeker niet het scherpste scherm, maar voor beginnende smartphonegebruikers gewoon prima. Onder de motorkap bevindt zich een  Snapdragon 410-chip met 1,2GHz quadcore-processor. In combinatie met 1GB RAM voelt de Trooper 450L vlot aan en kun je prima multitasken. Met 8GB aan opslagruimte is er genoeg ruimte om je favoriete apps en games te installeren.

De Kazam Trooper 450L in vogelvlucht

Lees verder na de advertentie.

De Kazam Trooper 450L is vooral interessant door de  4G-ondersteuning. Hierdoor heb je overal in Nederland lekker snel internet. Hieronder hebben de belangrijkste specs van het toestel op een rijtje gezet.

  • Een rappe quadcore-processor  met 1GB RAM
  • Draait uit de doos op Android 4.4 (KitKat)
  • 5 inch-scherm met 854 bij 480 pixels
  • Mogelijkheid tot het uitbreiden van de opslagruimte

Meer over de Kazam Trooper 450L

Het 5 inch-scherm zorgt ervoor dat je prima je favoriete video`s kunt bekijken en games spelen. Het bekijken en spelen van content gaat immers fijner dan op een kleiner scherm. Wel is de schermresolutie aan de lage kant, waardoor beelden korrelig ogen.

Het toestel krijgt zijn energie van de 2000 mAh-accu. Aan de achterzijde van het toestel vind je een 5 megapixel-camera en aan de voorzijde  een vga-frontcamera. De Trooper 450L meet 145 bij 74 bij 10 millimeter en weegt 170 gram. Hierdoor ligt het toestel lekker in de hand.

Android 4.4 (KitKat) is al een verouderde versie van Googles mobiele besturingssysteem, maar ondersteunt wel bijna alle apps. Ook multitasken gaat prima op het toestel en bij apps treden zelden haperingen op. Kazam heeft weinig aangepast aan KitKat, maar wel het notificatiepaneel een kleine make-over gegeven.

Pluspunten Trooper 450L

  • Voorzien van stock Android 4.4
  • Prima prijs-kwaliteitverhouding
  • Vlotte quadcore-processor

Minpunten Trooper 450L

  • Relatief lage schermresolutie
  • Matige camera's
Kazam Trooper 450L
Kazam Trooper 450L
Welke Kazam Trooper 450L wil je?
Wij hebben momenteel geen Kazam Trooper 450L aanbiedingen voor je. Vergelijk hier alle smartphones Vergelijk hier alle smartphones
Sim only nodig?
Menu
Nieuws Tips Apps Reviews Spotlights Video's