Lenovo B

1/3

Lenovo B: compacte, goedkope smartphone met dual-sim

Een goedkopere Android-smartphone dan de Lenovo B zul je niet zomaar vinden. Met een adviesprijs van minder dan 100 euro is het één van de voordeligste toestellen op de markt. Toch ben je van de belangrijkste functies voorzien, zoals een verwisselbare accu en ondersteuning voor 4G. Zo profiteer je overal van snel mobiel internet.

Lenovo heeft de B zelfs van enkele onderscheidende features voorzien. Zo beschikt de B over dualsim-ondersteuning. Dat betekent dat je twee simkaarten tegelijk kunt gebruiken. Handig als je bijvoorbeeld aparte simkaarten hebt voor werk en privé. Heb je liever een wat krachtiger toestel, dan kun je ook de Moto G5 overwegen, als is dit toestel wel wat duurder.

De Lenovo B in vogelvlucht

Lees verder na de advertentie.

Je moet van de Lenovo B geen wonderen verwachten. Dit toestel biedt degelijke specificaties voor een lage prijs, maar niet veel meer dan dat. Deze smartphone moet het vooral hebben van zijn prijs-kwaliteitsverhouding.

  • 4,5 inch-scherm met resolutie van 854 bij 480 pixels
  • Loopt op Android 6.0 (Marshmallow)
  • 5 megapixel-camera achterop, 2 megapixel-camera voorop
  • 1,3GHz quadcore-processor, 1GB werkgeheugen
  • 8GB opslagruimte, uitbreidbaar tot maximaal 32GB

Meer over de Lenovo B

Een smartphone met groot scherm, ongekend krachtige hardware en meer klinkt leuk, tot je het prijskaartje ziet. Niet iedereen heeft zin om honderden euro’s te betalen voor een smartphone die je vooral gebruikt voor WhatsApp en Facebook. De Lenovo B is een goede tussenweg: niet duur, maar wel van alle gemakken voorzien. Een echt instapmodel waarmee je prima uit de voeten kan in vrijwel alle situaties.

Bovendien beschikt de Lenovo B over dualsim-ondersteuning. Dat betekent dat er ruimte is voor niet één, maar twee simkaarten. Die zijn desgewenst beide tegelijk bereikbaar. Handig als je bijvoorbeeld vlak bij de grens woont, maar toch altijd bereikbaar wil zijn. Met de dualsim-ondersteuning hoef je dus nooit meer te kiezen.

Lees verder na de advertentie.

Gebruikers reviews Lenovo B

0

nog geen reviews

Beoordeling

5 sterren
0 reviews
4 sterren
0 reviews
3 sterren
0 reviews
2 sterren
0 reviews
1 ster
0 reviews

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu