Lenovo K6

1/6

Nieuws

Laatste update: 7 jaren geleden

Lenovo K6: voordelige smartphone voor al je video

Goedkope smartphones zijn er al genoeg, maar de Lenovo K6 weet zich uitstekend van de concurrentie te onderscheiden. Niet alleen met een aantrekkelijke prijs-kwaliteitsverhouding, maar ook met een focus op video. Het grote scherm en de Dolby-speakers zorgen ervoor dat je optimaal van films, series en ander beeld kunt genieten.

Lenovo is actief op de Nederlandse markt met een groot aantal aantrekkelijke budgetsmartphones. De K6 is één van de populairste modellen van het bedrijf. Zoek je liever een nog goedkoper toestel, dan kun je ook de Lenovo B overwegen. Die is wat compacter en minder krachtig, maar ook een stuk minder duur. Met de Lenovo K6 ben je daarentegen wel van alle gemakken voorzien.

Lenovo K6

Lees verder na de advertentie.

De Lenovo K6 in vogelvlucht

Zoals je aan onderstaande Lenovo K6 specificaties kunt zien, heeft het toestel nog behoorlijk wat kracht in huis. Daarnaast zijn er nog verschillende onderdelen van de hardware toegespitst op het afspelen én opnemen van hoogwaardige video.

  • 5 inch-scherm met resolutie van 1920 bij 1080 pixels
  • 13 megapixel-camera achterop, 8 megapixel-camera voorop
  • Loopt op Android 6.0 Marshmallow, met extra apps van Lenovo
  • 1,4 GHz octacore-chip, 2GB werkgeheugen
  • 16GB opslagruimte, uitbreidbaar met microsd-geheugenkaart

Meer over de Lenovo K6

Het 5 inch-scherm van de Lenovo K6 heeft een full hd-resolutie, iets wat we niet vaak zien in deze prijsklasse. Daardoor kun je rekenen op scherp en helder beeld.

Achterop het toestel is een vingerafdrukscanner te vinden, vlak onder de camera. Ook dat is vrij uniek bij goedkopere smartphones. Met de vingerafdrukscanner kun je snel en gemakkelijk ontgrendelen. Bovendien biedt deze een stuk betere beveiliging dan de meeste pincodes en patronen. Het geheel zit verpakt in een stevige metalen behuizing: stijlvol én stootbestendig.

De Lenovo K6 heeft bovendien stereospeakers mét Dolby Atmos. Dat zorgt voor helder en hard geluid als je via de luidsprekers luistert. Klein nadeel: die speakers zitten wel op de achterkant. Als je het toestel plat op tafel legt of vasthoudt, worden de speakers dus licht geblokkeerd.

Lees verder na de advertentie.

Gebruikers reviews Lenovo K6

0

nog geen reviews

Beoordeling

5 sterren
0 reviews
4 sterren
0 reviews
3 sterren
0 reviews
2 sterren
0 reviews
1 ster
0 reviews

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu