Download de Android Planet app

Android Planet

Gratis - Google Play
Download

Scherm
5 inch
Camera
13 megapixel

Lenovo K6 kopen - wat moet je weten over deze telefoon?

Als je graag series en films op je telefoon kijkt, dan zit je bij de Lenovo K6 goed. Dit budgettoestel is met zijn grote scherm en zijn Dolby-speakers perfect voor het kijken van entertainment - en daar betaal je ook nog eens een aangenaam lage prijs voor.

De Lenovo K6 is één van de populairdere modellen van deze fabrikant, en met recht. Het 5 inch-scherm met een resolutie van 1920 bij 1080 pixels leent zich perfect voor het kijken van video's, en met de 13 megapixel-camera achterop maak je die video's gewoon lekker zelf. Tel daarbij op dat je het geheugen van 16GB met micro-sd kunt uitbreiden en dat de prijs wel heel gunstig is, en je hebt een goed toestel in handen.

Lenovo K6-prijs

De Lenovo K6 is inmiddels erg goedkoop, want je krijgt een schitterend full-hd-scherm in een prijsklasse waar je die normaal niet zo snel ziet. De Lenovo K6 had een adviesprijs van 200 euro, maar die is inmiddels alweer een paar tientjes gezakt. Ben je nóg goedkoper uit!

Lenovo K6 met abonnement

Natuurlijk kun je de Lenovo K6 kopen met abonnement. Je bepaalt dan zelf wat je maandelijks betaalt, door de kosten van je bel- en internetbundel samen te voegen. Bovendien kun je met een Lenovo K6 met abonnement ook veel korting krijgen, omdat je op de lange termijn minder in totaal betaalt. Kijk op onze pagina over deze telefoon om meer over het toestel te lezen.

Download onze app

Download onze app