Download de Android Planet app

Android Planet

Gratis - Google Play
Download

Scherm
5.5 inch
Camera
13 megapixel

Lenovo P2 kopen: dit moet je weten

De meeste Android-smartphones hebben een accucapaciteit van 3000 mAh, maar de Lenovo P2 blinkt hier enorm in uit en heeft een capaciteit van 5100 mAh. Je kunt dus makkelijk een paar dagen zonder oplader genieten van deze smartphone. De P2 is daarnaast superslank en hierdoor valt het niet op dat er een grote accu in zit.

De Lenovo P2 heeft ook een aantal functies die zorgen voor gemak. Zo zit er op de voorkant een vingerafdrukscanner, zodat je snel en gemakkelijk je smartphone kan ontgrendelen. De P2 bevat ook een unieke ‘one key power saver’, zo activeer je een energiezuinige modus met één druk op de knop. Daarnaast bevat de P2 een groot amoled-scherm (5,5 inch), wat niet alleen voor haarscherp beeld zorgt, maar ook nog eens minder stroom verbruikt dan de gebruikelijke lcd-schermen. Lenovo heeft er dus vooral voor gekozen om de gebruiksduur zo lang mogelijk te maken, want de P2 is ook nog eens binnen een half uur voor de helft alweer opgeladen door de meegeleverde snellader.

Lenovo P2 abonnement

Door de enorme accu is het erg aantrekkelijk om langer online te zijn en dus meer gebruik te maken van mobiele data. Dit in combinatie met het ultra scherpe beeld dat je door het Amoled-scherm hebt, zorgt ervoor dat je niet meer weg te slaan bent van je telefoon. Je kunt nu namelijk extra lang genieten van video’s op bijvoorbeeld YouTube, Netflix en Facebook. Door een groot abonnement maak je nooit het probleem mee dat je over je datalimiet zit. Ben je benieuwd naar het beste Lenovo P2 abonnement, aarzel dan niet en kies het meest geschikte abonnement voor jou.

Download onze app

Download onze app