Download de Android Planet app

Android Planet

Gratis - Google Play
Download

LG F60

LG F60
Scherm 4.5 inch
Camera 5 megapixel

LG F60: aantrekkelijk geprijsde 4G-smartphone

De LG F60 is een fraaie budgetsmartphone die van de snelste mobiele netwerken gebruik kan maken. Het toestel ondersteunt namelijk 4G-netwerken en is door zijn lage prijs interessant voor degenen die graag een betaalbare smartphone willen, maar tegelijkertijd wel snel willen internetten. De F60 is voorzien van een 4,5 inch-scherm met een resolutie van 800 — 480 pixels, quadcore-processor en Android 4.4 KitKat. Het design is in lijn met de huidige LG-toestellen, waarbij de ronde boven- en onderkant kenmerkend voor de hardware zijn. Het toestel oogt fraai: simpel, maar degelijk.

Verder beschikt het toestel over 1GB aan werkgeheugen en 4 of 8GB aan interne opslagruimte. Energie krijgt het toestel van een accu van 2100 mAh, wat meer dan genoeg is om het 4,5 inch-scherm van energie te voorzien. Ook zijn er een 5 en 1,2 megapixel-camera aan respectievelijk de achter- en voorkant aanwezig om foto’s en selfies te schieten.

De LG F60 in vogelvlucht

Als gezegd is de LG F60 een aantrekkelijk geprijsde 4G-smartphone die ook nog eens op een recente Android-versie draait. Dat maakt het toestel voor zowel beginners als gevorderde Android-gebruikers interessant. Hieronder hebben we de belangrijkste features van de smartphone op een rijtje gezet.

  • Compact 4,5 inch-scherm met 800 — 480 pixels
  • Vlotte 64-bit processor (Snapdragon 410) en 1GB aan werkgeheugen
  • 4 of 8GB aan opslagruimte voor apps en media, eventueel uitbreidbaar met een micro-sd-kaartje
  • Twee capabele camera’s met 5 en 1,3 megapixels

Meer over de LG F60

lg l60De F60 heeft, net als vele andere LG-toestellen, enkele hele handige features. Eén daarvan is de Guest Mode, waarbij je door middel van een ander patroon in te stellen dat speciaal is geschikt voor gasten. Deze mensen zien dan alleen apps en foto’s die jij hebt goedgekeurd. Wel zo fijn!

Ook het ontgrendelen van de F60 is handig: je hoeft geen knop meer in te drukken of pincode in te voeren. Tikken op het scherm is voldoende. Bij de LG-smartphones kun je een speciale Knock Code instellen door op verschillende punten van het scherm te drukken. In totaal kies je tussen de twee en acht tikken, waardooor er ruim 86.000 combinaties mogelijk zijn.

Pluspunten F60

  • Beschikt over 4G
  • Voorzien van recente Android-versie
  • Vlotte 64-bit processor

Minpunten F60

  • Lage schermresolutie
  • Weinig opslagruimte (wel uitbreidbaar)
LG F60
Welke LG F60 wil je?
Wij hebben momenteel geen LG F60 aanbiedingen voor je.
Sim only nodig?

Laatste berichten

LG introduceert 4G-smartphone F60 met 4,5 inch-scherm en KitKat voor 179 euro

LG introduceert 4G-smartphone F60 met 4,5 inch-scherm en KitKat voor 179 euro

Nieuws LG heeft woensdag de LG F60 aangekondigd, een aantrekkelijk geprijsd toestel met een 4,5 inch-scherm met een resolutie van 800 —480 pixels, quadcore-processor en Android 4.4 KitKat. Het design is…