LG F70

1/1

Nieuws

Laatste update: 8 jaren geleden

LG F70: aantrekkelijk geprijsde en fraaie smartphone

De LG F70 is een 4G-smartphone met mooie vormgeving, een groot ips-display en een lange accuduur voor een aantrekkelijke prijs. De budgetsmartphone heeft een 4,5 inch-scherm met een resolutie van 800 bij 480 pixels, beschikt over een 1,2GHz  quadcore-processor en 1GB aan werkgeheugen. De 4GB aan opslagruimte is uitbreidbaar met een micro-sd-kaartje. Verder zijn er twee camera’s aan boord (vga en 5 megapixels) en een flinke 2440 mAh-accu.

Bij het uitlenen van de F70 hoef je niet meer bang te zijn dat anderen per ongeluk jouw persoonlijke foto`s of berichten zien. Door middel van een ander patroon komt de gast binnen via een andere, veilige omgeving  en ziet daarmee niet al jouw apps en persoonlijke bestanden. Je kunt zelf instellen wat jouw telefoon toont in de Guest Mode.

Lees verder na de advertentie.

De overstap van featurephone naar smartphone wordt eenvoudig. Dankzij Easy Home heb je de mogelijkheid om te switchen naar het bekende menu van een featurephone; met een numeriek toetsenbord, direct toegang tot je contacten en je kunt de bekende pijltoetsen gebruiken om door het menu te scrollen. Ideaal voor de oudere generatie en de consument voor wie dit de eerste smartphone is.

Om de F70 te ontgrendelen, hoef je geen knop in te drukken of pincode in te voeren. Tikken op het scherm is voldoende. Je kunt je eigen patroon kiezen tussen twee en acht tikken. Op die manier zijn ruim 86.000 combinaties mogelijk.

LG F70

LG F70 prijzen vergelijken

Bekijk product

We hebben momenteel geen LG F70 prijzen. Bekijk alle LG smartphones.

Alle LG smartphones met prijzen

Lees verder na de advertentie.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Aanmelden
Menu
Nieuws Tips Apps Reviews Thema's Video's