LG G Pad 8.3

LG’s eerste full hd-tablet met metalen achterkant

De LG G Pad 8.3 is een high-end-tablet met een full hd-scherm en daarmee ook de eerste 8 inch-tablet met een full hd-resolutie van 1920 bij 1200 pixels. De tablet lijkt grotendeels op de eerder aangekondigde LG G2, waar LG met ronde hoeken en een groot scherm met een kleine bezel aan de voorzijde indruk probeert te maken. Check ook de LG G Pad-toestelpagina voor de andere formaten in LG’s tabletlijn.

De LG G Pad 8.3 in vogelvlucht

De LG G Pad 8.3 was bij verschijning een krachtig apparaat en kan ook nu nog overweg met de meeste apps en games. Hieronder hebben we de belangrijkste features van de tablet op een rijtje gezet.

Lees verder na de advertentie.

  • 8,3 inch full-hd ips-scherm
  • Qualcomm Snapdragon 600-chip met een 1,7GHz quadcore-processor
  • Metalen achterkant
  • Gewicht 338 gram

De LG G Pad 8.3 in het kort

Het Android-toestel is verder voorzien van een krachtige 1,7GHz quadcore-processor binnen een Qualcomm Snapdragon 600-chip en 2GB van het energiezuinige werkgeheugen, het zogeheten LPDDR2-geheugen. Verder beschikt de tablet over 16GB aan opslagruimte, een 5 megapixel-camera aan de achterzijde, 1,3 megapixel-camera aan de voorkant, 4600 mAh-accu, Android 4.2.2 (Jelly Bean) met LG`s eigen skin en bluetooth 4.0. De tablet weegt 338 gram en meet 216.8 x 126.5 x 8.3 millimeter.

lg g pad 8.3 groot

De tablet is beschikbaar in het zwart en wit met een metalen achterkant. Daarmee biedt LG als één van de weinigen een tablet met een metalen achterzijde aan: een eigenschap die erg fijn in de hand voelt. De LG G Pad 8.3 biedt een aantal handige functies die we ook al terug zagen komen in andere G-serie toestellen, zoals de functies voor efficiënte multitasking. Met Slide Aside kun je snel multi-tasken door simpelweg de geopende applicaties naar de zijkant te schuiven met een veeg. Daarnaast is ook de QSlide als ultieme multitask functie toegevoegd. Hiermee kun je bijvoorbeeld terwijl je een video bekijkt, nieuw binnengekomen berichten direct lezen. De tekst wordt in een semi-transparant laagje over de video getoond.

LG G Pad 8.3

LG G Pad 8.3 prijzen vergelijken

Bekijk product

We hebben momenteel geen LG G Pad 8.3 prijzen. Bekijk alle LG producten.

Alle LG producten

Lees verder na de advertentie.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Aanmelden
Menu
Nieuws Tips Apps Reviews Thema's Video's