De Samsung Galaxy S23 Ultra nú hoge korting + € 200 cashback

LG G3 S

Goedkopere variant van LGs vlaggenschip

De LG G3 S is een kleinere en goedkopere variant van de populaire LG G3. Het toestel is net als zijn grotere broer voorzien van het FLoating Arc-design met een metalen skin over de plastic behuizing. Hierdoor lijkt het net alsof de behuizing van de smartphone van metaal is gemaakt. Ook de Laser Auto Focus is aanwezig, zodat je rap kunt scherpstellen en fijne foto’s schiet.

De smartphone is voorzien van een Qualcomm Snapdragon 400-chip met een 1,2GHz quadcore-processor, 5 inch-scherm met een resolutie van 1280 bij 720 pixels, 8GB aan opslagruimte met microSD-optie, 1GB RAM, 8 megapixel-camera en 1,3 megapixel-camera aan de achter en voorzijde en een 2540 mAh-accu. De LG G3 S  meet  137,7 x 69,6 x 10,3  millimeter, weegt 134 gram en ondersteunt 4G. Standaard draait hij op een recente versie van Android met de kleurrijke skin van LG.

De LG G3 S in vogelvlucht

Lees verder na de advertentie.

De LG G3 S kenmerkt zich door een fraai design met een scherm dat 5 inch meet. Dankzij de dunne randen rondom het scherm is de behuizing relatief compact. De volumetoetsen en powerknop zijn naar de achterkant verplaatst, zodat je de G3 S gemakkelijk met één hand kunt bedienen. Hieronder vind je de belangrijkste features van de smartphone op een rijtje.

  • Groot 5 inch-scherm met 1280 bij 720 pixels
  • Vlotte Snapdragon 400-processor en 1GB aan werkgeheugen
  • Uitstekende 8 megapixel-camera met laser autofocus
  • Recente Android-versie met handige toevoegingen

Meer over de LG G3 S

LG G3 S

Net als zijn grotere broer beschikt de LG G3 S over een recente Android-versie met  het stijlvolle nieuwe design van LG, de handige selfiemodus waarbij je met een vuist de autotimer activeert, het smart keyboard dat leert van de gebruiker en QuickMemo+, waarmee je  notities kunt  maken en naar eigen wens kunt  schetsen. Ook is het mogelijk om het toestel te beveiligen en ontgrendelen door een tikpatroon in te stellen.

De smartphone is voorzien van een krachtige 8 megapixel-camera aan de achterkant die razendsnel kan scherpstellen. Daardoor kun je er zowel stilstaande als bewegende objecten scherp mee vastleggen. Ook filmen in 1080p gaat probleemloos en met een vloeiende framerate van 30 beeldjes per seconde. Aan de voorkant is ook een camera te vinden. Deze schiet zelfportretten met 1,3 megapixels en is perfect voor het voeren van videogesprekken.

Lees verder na de advertentie.

Gebruikers reviews LG G3 S

0

nog geen reviews

Beoordeling

5 sterren
0 reviews
4 sterren
0 reviews
3 sterren
0 reviews
2 sterren
0 reviews
1 ster
0 reviews

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu