De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

LG G4 Stylus

LG G4 Stylus: groter vlaggenschip met stylus

De LG G4 Stylus is – zoals de naam al doet vermoeden – een variant op de LG G4 met een meegeleverde stylus. Het pennetje kun je gebruiken voor het maken van aantekeningen, schetsen en het bedienen van het toestel. Uiteraard kun je voor het laatste ook gewoon je vingers gebruiken. Met zijn 5,7 inch-scherm is de LG G4 Stylus een slag groter dan de normale G4, die het doet met een scherm van 5,5 inch. Wel is de schermresolutie van de Stylus een stuk lager: 1280 bij 720 pixels.

Het toestel wordt met een lager prijskaartje in de markt gezet en heeft dan ook mindere specs. De Stylus is voorzien van een 1,2GHz quadcore-processor (4G-versie) of een 1,4GHz octacore-processor (3G-versie), 1GB aan werkgeheugen, 8GB aan uitbreidbare opslag, een 3000 mAh-accu en een 13 megapixel-camera aan de achterkant. De 3G-versie heeft een 8 megapixel-camera aan de achterkant. De camera aan de voorzijde schiet – ongeacht model – foto’s met 5 megapixels.

De LG G4 Stylus in vogelvlucht

Lees verder na de advertentie.

De LG G4 Stylus werd op 19 mei 2015 gepresenteerd en is een slag groter en goedkoper dan de LG G4, LGs vlaggenschip van hetzelfde jaar. Hieronder hebben we de belangrijkste features en vernieuwingen van de smartphone op een rijtje gezet.

  • Groot 5,5 inch-scherm met 720p-resolutie (1280 bij 720 pixels)
  • Vlotte 1,2GHz quadcore-processor (4G-versie) en 1GB aan werkgeheugen
  • 13 megapixel-camera aan de achterzijde   (4G-versie) en een scherpe 5 megapixel-frontcamera
  • Onderscheidend design met een verwisselbare accu van 3000 mAh

Meer over de LG G4 Stylus

De LG G4 Stylus is een midrange toestel van LG dat aantrekkelijk is voor wie het design van de normale G4 mooi vindt, maar niet het volle pond wil betalen. De smartphone is aanzienlijk goedkoper verkrijgbaar en beschikt – zoals je hierboven kunt lezen – over iets mindere specs. Zo is er minder werk- en opslaggeheugen beschikbaar en een tragere 1,2GHz quadcore-processor. Ook heeft het scherm een lagere 720p-resolutie. Wel handig is de meegeleverde stylus en de flinke 3000 mAh-accu.

lg g4 stylus

Tot slot is de LG G4 Stylus voorzien van 3G- of 4G-ondersteuning. Er zijn twee modellen van het toestel met licht afwijkende specificaties; let daar dus op als je overweegt om de G4 Stylus aan te schaffen. De afmetingen van beide versies zijn wel identiek: 154,3 bij 79,2 bij 9,6 millimeter en een gewicht van 163 gram.

LG G4 Stylus release

De LG G4 Stylus is vanaf juli 2015 te koop in Nederland voor 349 euro. Het toestel is dan verkrijgbaar in de kleuren Metallic Silver en  Floral White.

→ Houd deze pagina in de gaten voor het laatste nieuws over de LG G4 Stylus en relevante aanbiedingen.

Lees verder na de advertentie.

Gebruikers reviews LG G4 Stylus

0

nog geen reviews

Beoordeling

5 sterren
0 reviews
4 sterren
0 reviews
3 sterren
0 reviews
2 sterren
0 reviews
1 ster
0 reviews

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu