Download de Android Planet app

Android Planet

Gratis - Google Play
Download

LG G4s

LG G4s
Scherm 5.2 inch
Camera 8 megapixel

LG G4s: midrange specs en een kleiner scherm

De LG G4s is een midrange-variant van de G4 en werd begin juli 2015  aangekondigd. De smartphone lijkt aan de buitenkant sterk op zijn grotere broer, maar is een stuk minder krachtig dan dit toestel. Zo wordt het toestel aangedreven door een 1,5GHz octacore-processor (Snapdragon 615), die verder wordt bijgestaan door 1,5GB aan werkgeheugen.

Het scherm van de LG G4s is met 5,2 inch ook een slag kleiner dan zijn grotere broer, en hanteert ook een lagere full-hd-resolutie. Dat betekent echter niet dat beelden niet mooi ogen, want met een pixeldichtheid van 423 ppi zijn afzonderlijke beeldpunten amper  te onderscheiden.

De LG G4s in vogelvlucht

De LG G4s is dus minder krachtig dan zijn grotere broer, maar heeft wel een aantrekkelijk prijskaartje. Hieronder hebben we de belangrijkste features van de smartphone op een rijtje gezet.

  • 5,2 inch-scherm met 1920 bij 1080 pixels
  • 1,5GHz octacore-processor (Snapdragon 615)
  • 1,5GB werkgeheugen, 8GB aan opslagruimte
  • 8 en 5 megapixel-camera voor het maken van foto’s

Meer over de LG G4s

LG G4 S specsEen toffe feature van de LG G4s is dat de smartphone uit de doos op Android 5.1.1 (Lollipop) draait. Dit is de nieuwste versie van Googles mobiele besturingssysteem, waarmee je de beschikking hebt over de nieuwste features. Over Android heeft LG de zogenoemde UX 4.0-schil gelegd. Deze Android-skin voegt enkele handige functies toe, maar verandert visueel maar weinig. Dat betekent dat de zuurstok-achtige kleuren van Lollipop aanwezig zijn.

Daarnaast is de smartphone voorzien van 4G-ondersteuning en een 2300 mAh-accu. Laatstgenoemde is verwisselbaar, zodat je de accu gemakkelijk kunt verwisselen als dat nodig is. Op een volle acculading haal je met de LG G4s gemakkelijk het einde van de dag.

Een belangrijkste feature van de LG G4s zijn de camera`s. Deze schieten foto`s in een maximale resolutie van 8 en 5 megapixels, waardoor er prima kiekjes  met het toestel geschoten worden. Daarnaast zijn er verschillende mogelijkheden aanwezig om kiekjes op te fleuren. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om een aantal selfies in één keer te schieten door naar de frontcamera te zwaaien.

Pluspunten G4s

  • Goedkoper dan de G4
  • Vlotte specificaties aanwezig
  • Voorzien van prima camera's

Minpunten G4s

  • Heeft een goedkoop uiterlijk
  • Beschikt over weinig werkgeheugen
LG G4s
Welke LG G4s wil je?
Wij hebben momenteel geen LG G4s aanbiedingen voor je. Vergelijk hier alle smartphones Vergelijk hier alle smartphones
Sim only nodig?

Laatste berichten

LG G4s officieel: midrange specs en kleiner scherm

LG G4s officieel: midrange specs en kleiner scherm

Nieuws LG komt binnenkort met een midrange versie van de LG G4: de LG G4s. Het toestel lijkt op zijn grotere broer, maar beschikt wel over minder krachtige hardware.
‘Goedkopere en kleinere LG G4 S te zien op gelekte foto’s’

‘Goedkopere en kleinere LG G4 S te zien op gelekte foto’s’

Nieuws LG komt mogelijk binnenkort met een compacte variant van de LG G4. De LG G4 S zou beschikken over minder  krachtige hardware, maar wel een stuk goedkoper zijn.