De Samsung Galaxy A54: Ruil in en krijg tot €80 extra terug!

LG G4s

LG G4s: midrange specs en een kleiner scherm

De LG G4s is een midrange-variant van de G4 en werd begin juli 2015  aangekondigd. De smartphone lijkt aan de buitenkant sterk op zijn grotere broer, maar is een stuk minder krachtig dan dit toestel. Zo wordt het toestel aangedreven door een 1,5GHz octacore-processor (Snapdragon 615), die verder wordt bijgestaan door 1,5GB aan werkgeheugen.

Het scherm van de LG G4s is met 5,2 inch ook een slag kleiner dan zijn grotere broer, en hanteert ook een lagere full-hd-resolutie. Dat betekent echter niet dat beelden niet mooi ogen, want met een pixeldichtheid van 423 ppi zijn afzonderlijke beeldpunten amper  te onderscheiden.

De LG G4s in vogelvlucht

Lees verder na de advertentie.

De LG G4s is dus minder krachtig dan zijn grotere broer, maar heeft wel een aantrekkelijk prijskaartje. Hieronder hebben we de belangrijkste features van de smartphone op een rijtje gezet.

  • 5,2 inch-scherm met 1920 bij 1080 pixels
  • 1,5GHz octacore-processor (Snapdragon 615)
  • 1,5GB werkgeheugen, 8GB aan opslagruimte
  • 8 en 5 megapixel-camera voor het maken van foto’s

Meer over de LG G4s

LG G4 S specs

Een toffe feature van de LG G4s is dat de smartphone uit de doos op Android 5.1.1 (Lollipop) draait. Dit is de nieuwste versie van Googles mobiele besturingssysteem, waarmee je de beschikking hebt over de nieuwste features. Over Android heeft LG de zogenoemde UX 4.0-schil gelegd. Deze Android-skin voegt enkele handige functies toe, maar verandert visueel maar weinig. Dat betekent dat de zuurstok-achtige kleuren van Lollipop aanwezig zijn.

Daarnaast is de smartphone voorzien van 4G-ondersteuning en een 2300 mAh-accu. Laatstgenoemde is verwisselbaar, zodat je de accu gemakkelijk kunt verwisselen als dat nodig is. Op een volle acculading haal je met de LG G4s gemakkelijk het einde van de dag.

Een belangrijkste feature van de LG G4s zijn de camera`s. Deze schieten foto`s in een maximale resolutie van 8 en 5 megapixels, waardoor er prima kiekjes  met het toestel geschoten worden. Daarnaast zijn er verschillende mogelijkheden aanwezig om kiekjes op te fleuren. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om een aantal selfies in één keer te schieten door naar de frontcamera te zwaaien.

Lees verder na de advertentie.

Gebruikers reviews LG G4s

0

nog geen reviews

Beoordeling

5 sterren
0 reviews
4 sterren
0 reviews
3 sterren
0 reviews
2 sterren
0 reviews
1 ster
0 reviews

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu