Download de Android Planet app

Android Planet

Gratis - Google Play
Download

Scherm
5.3 inch
Camera
16 megapixel
Prijs

LG G5 SE kopen - wat moet je weten?

Naast de LG G6 en LG G5 heeft de Zuid-Koreaanse fabrikant nog een alternatief voor wie een nieuwe smartphone zoekt. De LG G5 SE is een goedkoper alternatief voor de gewone G5, met hetzelfde design maar net iets minder krachtige hardware. Zo zit er een iets tragere processor in.

Daar staat tegenover dat je er minder voor betaalt, én nog steeds dat opvallende modulaire design krijgt. De G5 SE heeft een verwisselbare module aan de onderkant, waar je bijvoorbeeld een extra opgeladen accu in kunt stoppen of een module kunt plaatsen voor betere camera-controls. Dat maakt de LG G5 SE voor iedere situatie geschikt!

LG G5 SE-prijs

Omdat de LG G5 SE een wat trager alternatief is voor de grotere LG G5, betaal je er ook minder voor. Dat verschil kan oplopen tot meer dan 100 euro - dat lijkt ons toch de moeite waard! Ook omdat de LG G5 ook al een wat ouder model is, betaal je er uiteindelijk nog minder voor.

LG G5 SE met abonnement

Als je de prijs niet in één keer op wil hoesten, kies je de LG G5 SE met abonnement. Je betaalt dan slechts een paar tientjes per maand, en krijgt dan niet alleen het toestel, maar ook een abonnement met net zoveel belminuten en data als je zelf wil. Wil je dus een LG G5 SE kopen? Doe dat dan met abonnement!

Download onze app

Download onze app