Download de Android Planet app

Android Planet

Gratis - Google Play
Download

Scherm
6.1 inch
Camera
megapixel

LG G7 ThinQ met abonnement: dit moet je weten

De LG G7 ThinQ is een high-end smartphone die in mei 2018 werd geïntroduceerd voor een adviesprijs van 849 euro. De merknaam ‘ThinQ’ verwijst naar het feit dat het toestel sterk leunt op kunstmatige intelligentie (AI), bijvoorbeeld voor betere fotografie. Een algoritme detecteert wat je met de 16 megapixel-camera wilt fotograferen, waarna de instellingen worden geoptimaliseerd. Ook heeft de LG G7 ThinQ een speciale knop aan de zijkant waarmee je de Google Assistant oproept en spraakgestuurd kunt zoeken.

Naast die slimme snufjes is de LG G7 ThinQ ook gewoon een degelijke telefoon, met een krachtige Snapdragon 845-chip, bijgestaan door 4GB RAM en 64GB aan opslagruimte (uitbreidbaar). Het toestel heeft een fraai scherm van 6,1 inch dat vrijwel de volledige voorkant beslaat. Ook aan boord is een vingerafdrukscanner, een accu van 3000 mAh met snellaadfunctie en een frontcamera voor selfies en toestelontgrendeling. Kortom, de LG G7 ThinQ is voorzien van alle gemakken.

Waar moet je op letten bij het afsluiten van de LG G7 ThinQ met abonnement?

Met zijn grote, voorkantvullende display leent de LG G7 ThinQ zich uitstekend voor het streamen van je favoriete films en series. Het toestel is bij uitstek geschikt om onderweg video’s te bekijken, al heb je daar wel een grote databundel en snelle mobiele internetverbinding voor nodig. Gelukkig bieden de meeste providers in Nederland een landelijk dekkend 4G-netwerk met hoge snelheden en flinke databundels. In sommige gevallen kun je zelfs een onbeperkte databundel afsluiten, zodat je naar hartenlust kunt streamen en downloaden. Ons advies is om niet een te kleine bundel te kiezen, want internetten buiten de bundel is vaak stukken duurder.

Bij het afsluiten van een nieuw abonnement moet je je afvragen hoeveel je nog belt en sms’t. Bekijk eens de facturen van je huidige abonnement om inzicht in je gebruik te krijgen. Misschien heb je aan alleen data genoeg, omdat je telefoneert en berichten verstuurt met gratis apps als Skype en WhatsApp.

Goed om te weten is dat steeds meer providers - zoals KPN, Vodafone en T-Mobile - leuke extra’s bieden als je niet alleen vast internet of digitale televisie afneemt, maar ook een mobiel abonnement. Abonnementen combineren levert je bijvoorbeeld een vast bedrag per maand aan korting op, extra zenderpakketten of gratis onderling bellen met huisgenoten.

Bij welke providers kan ik de LG G7 ThinQ kopen?

Je kunt de LG G7 ThinQ los bestellen bij de meeste Nederlandse providers en webshops. Wil je er ook een abonnement bij, gebruik dan onze vergelijker om de beste aanbiedingen te vinden bij de provider van jouw keuze. Je kunt het aanbod gemakkelijk filteren en zien welke providers bijvoorbeeld combivoordeel bieden.

Hoe gebruik ik de vergelijker voor het vinden van de beste LG G7 ThinQ aanbiedingen?

Overweeg je een LG G4 ThinQ met een abonnement aan te schaffen, maar zie je door de bomen het bos niet meer? Bekijk en vergelijk het actuele aanbod met de prijsvergelijker van Android Planet. Filter onder meer op provider, looptijd van het contract, model en databundel. De beste aanbiedingen staan standaard al bovenaan en zijn te sorteren op toestelbijbetaling, maand- en totaalprijs. Zo weet je precies waar je aan toe bent.

Sim only keuzehulp

Download onze app

Download onze app