Download de Android Planet app

Android Planet

Gratis - Google Play
Download

Scherm
5.3 inch
Camera
13 megapixel

LG K10 kopen - wat moet je weten?

LG ken je misschien vooral van de G-serie smartphones, het vlaggenschipmodel van de Koreaanse fabrikant. Maar wist je dat LG met de K-lijn heel betaalbare telefoons heeft die ook goed zijn? De LG K10 is de grootste van die telefoons: een smartphone met een scherm van 5,3 inch en goede midrange-specificaties, en de prijs die daarbij hoort.

De LG K10 richt zich vooral op jongeren, die wel een mooie telefoon willen maar niet de volle mep kunnen of willen betalen. Het mooie van de K10 is dan ook dat je die zo goedkoop of duur kunt maken als je zelf wilt. Er is een variant met quadcore-processor, of met een octacore. Ook wat betreft de camera kun je kiezen tussen 13 of 8 megapixels, en er zijn verschillende groottes aan opslaggeheugen verkrijgbaar. Voor ieder wat wils!

LG K10-prijs

Omdat er zoveel verschillende configuraties van de LG K10 beschikbaar zijn, is er niets te zeggen over de prijs. Die begint bijvoorbeeld al laag met net iets meer dan 100 euro, maar naarmate je een snellere processor, grotere camera of meer opslaggeheugen in het toestel wil hebben betaal je er net iets meer voor. Zelfs dan nog is de LG K10 prima te betalen voor iedereen die een goedkope smartphone wil hebben.

LG K10 met abonnement

Welke configuratie van deze telefoon je ook kiest, je kunt er ook altijd voor kiezen de LG K10 met abonnement te kopen. Zo hoef je het geld niet in één keer neer te leggen, maar kun je het toestel afbetalen in combinatie met je bel- en databundel. Bijkomend voordeel: met een LG K10-abonnement kun je ook kiezen hoeveel minuten of MB's je nodig hebt. Keuze te over! Kijk snel op onze pagina over de LG K10 voor alle informatie.

Sim only keuzehulp

Download onze app

Download onze app