Download de Android Planet app

Android Planet

Gratis - Google Play
Download

LG K4 (2017)

LG K4 (2017)
Scherm 5 inch
Camera 5 megapixel

LG K4 (2017): groot scherm, kleine prijs

De LG K4 (2017) is een goedkope Android-smartphone met degelijke hardware. Dit compacte toestel beschikt over alles wat je van een Android zou verwachten, zonder dat je daarvoor de hoofdprijs hoeft te betalen. Echte fratsen ontbreken: de  K4 (2017) is voor iedereen op zoek naar een instapsmartphone die vooral geschikt is voor WhatsApp, Chrome en andere essentiële applicaties.

Het toestel is onderdeel van LG’s K-reeks, die verschillende budgetsmartphones omvat. Heb je liever een kleiner scherm, dan kun je ook nog de LG K3 (2017) overwegen. De LG K8 (2017) biedt hetzelfde formaat als de K4 (2017) maar is wel een tikkeltje krachtiger. Al deze smartphones zijn voor een absolute bodemprijs verkrijgbaar. Dit model is de opvolger van de LG K4 uit 2016. De K4 (2017) biedt onder andere een krachtigere chipset en nieuwere software.

De LG K4 (2017) in vogelvlucht

Met de LG K4 (2017) ben je voorzien van degelijke hardware verpakt in een stevige behuizing. Het toestel heeft bovendien een verwisselbare accu die het prima een volle dag moet uithouden. Je vindt hieronder een overzicht van de belangrijkste specificaties.

  • 5 inch lcd-scherm met resolutie van 854 bij 480 pixels
  • 5 megapixel-camera achterop, 5 megapixel-camera voorop
  • Loopt op Android 6.0 met LG-interface
  • 1,1 GHz quadcore-chip, 1GB werkgeheugen
  • 8GB opslagruimte ingebouwd, uitbreidbaar met geheugenkaart

Meer over de LG K4 (2017)

Ben je op zoek naar een degelijke instapsmartphone zonder fratsen? Dan is de LG K4 (2017) een goede keuze. Deze is uitgerust met een lekker groot 5 inch scherm, waardoor je geniet van films en websites op groter formaat. De chip met vier cores zorgt er bovendien voor dat de meeste apps soepel zullen lopen. Verwacht overigens geen uitzonderlijk goede prestaties. Grafisch intensieve apps, zoals Snapchat of Pokémon GO, kunnen wellicht soms wat haperen. Daarvoor kun je wellicht beter upgraden naar de LG K8 (2017).

LG K4 (2017)

Op cameragebied heeft LG enkele leuke extra functies toegevoegd. Zo wordt het nog leuker en makkelijker om selfies en portretfoto’s te maken. Met ‘Auto Shot’ maakt de K4 (2017) automatisch een foto zodra er een gezicht in beeld verschijnt. Eén seconde nadat je het toestel stil houdt en het gezicht in beeld is, wordt de foto gemaakt. Liever iets meer precisie? Met de Gesture Shot-functie kun je de selfiecamera activeren door je palm te openen en te sluiten.

Pluspunten K4 (2017)

  • Lekker goedkoop
  • Degelijke hardware
  • Goede prijs-kwaliteitverhouding

Minpunten K4 (2017)

  • Relatief lage resolutie
  • Niet heel krachtig
LG K4 (2017)
Welke LG K4 (2017) wil je?
Wij hebben momenteel geen LG K4 (2017) aanbiedingen voor je. Vergelijk hier alle smartphones Vergelijk hier alle smartphones
Sim only nodig?

Laatste berichten

LG K10 (2017) preview: nuttige upgrade voor goedkope middenklasser

LG K10 (2017) preview: nuttige upgrade voor goedkope middenklasser

7,5
Reviews LG heeft op het Mobile World Congress een reeks smartphones gepresenteerd in de K-serie. In onze LG K10 (2017) preview lees je onze eerste indrukken van één van de telefoons.
LG kondigt opvolgers LG K-serie en Stylus 3 aan

LG kondigt opvolgers LG K-serie en Stylus 3 aan

Nieuws LG heeft een nieuwe reeks smartphones gepresenteerd in de K-serie. Daarnaast brengt het Koreaanse bedrijf ook een nieuwe telg uit in de Stylus-reeks.
‘Dit zijn de zes nieuwe smartphones die LG volgende maand onthult’

‘Dit zijn de zes nieuwe smartphones die LG volgende maand onthult’

Nieuws LG trapt het jaar mogelijk af met een groot aantal nieuwe smartphones. Bronnen beweren dat het meer dan een half dozijn budgetsmartphones in ontwikkeling heeft, waaronder een vernieuwde LG K-serie.