De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

LG K7

LG K7: betaalbaar toestel met 5 inch-scherm

LG heeft een nieuwe lijn van betaalbare smartphones geïntroduceerd die is gericht op jongeren. De LG K-serie bestaat uit de K4, K5, K7, K8 en K10, met verschillende specs en prijzen. De K7 heeft een 5 inch-scherm met een resolutie van 854 bij 480 pixels. Dat komt neer op een pixeldichtheid van 196ppi en dat is eigenlijk aan de lage kant voor moderne smartphones.

De fabrikant biedt zijn klanten de mogelijkheden om wat te spelen met de verdere specs van de K7. Zo is er de keuze tussen twee verschillende afmetingen van het werkgeheugen: 1,5GB of 1GB aan RAM. Ook is er de keuze tussen 16GB of 8GB aan opslaggeheugen en tussen een 8 of een 5 megapixel-camera aan de achterkant van het toestel. Van voren is de K7 standaard uitgerust met een 5 megapixel camera. Het toestel is verder voorzien van een quadcore-processor.

De LG K7 in vogelvlucht

Lees verder na de advertentie.

De LG K7 werd begin 2016  gepresenteerd aan het grotere publiek en zal in het eerste kwartaal van datzelfde jaar  op de markt worden gebracht. Dit zijn de belangrijkste features van de smartphone:

  • Mooi 5 inch-scherm met een resolutie van 854 bij 480 pixels
  • Quadcore processor (1,3 GHz) met keuze uit 1,5 of 1GB aan RAM
  • Een 8 of 5 megapixel-camera aan de achterkant met LED-flitser
  • Draait op Android 5.1 Lollipop

Meer over de LG K7

De LG K7 draait standaard op Android 5.1 Lollipop. Of de smartphone nog zal worden voorzien van een update naar het nieuwere Android 6.0 is niet bekendgemaakt door LG. De skin van het toestel is LG’s eigen en prettige Optimus UI. Met 4G-ondersteuning moet het mogelijk zijn overal snel te kunnen internetten.

LG K7

De accucapaciteit is met 2125 mAh niet heel indrukwekkend. Het moet echter voldoende  zijn om het toestel bij normaal gebruik een dag mee te laten gaan. De achterkant van de LG K10 is echter verwijderbaar, waardoor  het altijd mogelijk is een reserve-accu mee op stap te nemen mocht je bang zijn het einde van de dag niet te halen.

LG K7 release en prijs

Zoals gezegd wordt de LG K7 in het eerste kwartaal van 2016 op de markt verwacht. Wat de verkoopprijs van het toestel wordt is nog niet bekendgemaakt. Ook is onduidelijk of alle varianten (RAM, opslaggeheugen en camera) in de Benelux te koop zullen zijn. Houd deze pagina in de gaten om op de hoogte te blijven van al het nieuws en de prijzen van de LG K7.

Lees verder na de advertentie.

Gebruikers reviews LG K7

0

nog geen reviews

Beoordeling

5 sterren
0 reviews
4 sterren
0 reviews
3 sterren
0 reviews
2 sterren
0 reviews
1 ster
0 reviews

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu