De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

LG L Bello

LG  L Bello: betaalbare smartphone met groot scherm

De LG  L Bello (ook wel bekend onder de naam LG L80+) is een verbeterde versie van de LG L80 die draait op een van de laatste versies van Android met de fijne interface die we kennen van de LG G3. Het toestel beschikt verder over een groot 5 inch-scherm (854 x 480 pixels), een powerknop en volumetoetsen aan de achterzijde en 8GB aan uitbreidbare opslag voor je favoriete apps en multimedia.

De LG  L Bello  wordt aangedreven door een vlotte 1,3GHz quadcore-processor en 1GB aan werkgeheugen. Dat is ruim voldoende om Android en de meeste apps en games vloeiend te kunnen draaien. Verder is er een heel behoorlijke 8 megapixel-camera aan boord en een 1 megapixel-frontcamera voor het schieten van selfies en het voeren van videogesprekken. Kom ook meer te weten over zijn broertje, de LG L Fino.

Met 135 x 72 x 10 millimeter is de L80+ redelijk compact en de 2540 mAh-accu staat garant voor circa anderhalve dag gebruik. 4G-ondersteuning ontbreekt helaas: je zult dus mobiel moeten internetten via de tragere 3G-verbinding.

Lees verder na de advertentie.

De LG  L Bello in vogelvlucht

De LG  L Bello  is sinds het derde kwartaal van 2014 verkrijgbaar in Nederland in de kleuren zwart, wit en goud. Het toestel heeft een bescheiden prijskaartje, maar toch behoorlijke specs en een recente Android-versie. Hieronder hebben we de belangrijkste features van de telefoon  op een rijtje gezet.

  • Groot 5 inch-scherm met 854 bij 480 pixels
  • Vlotte 1,3GHz quadcore-processor en 1GB aan werkgeheugen
  • 8GB opslag voor apps en media, eventueel uitbreidbaar met een micro-sd-kaartje
  • Twee capabele camera’s met 8 en 1,3 megapixels

Meer over de  LG  L Bello

LG L80 plus

De LG  L Bello (of LG L80+) is wederom voorzien van de herkenbare Back Button en een 8MP camera, waardoor haarscherp fotograferen niet alleen makkelijk, maar ook leuk wordt. Met de hoogwaardige camera verzekert LG haar gebruikers van foto`s van hoge kwaliteit die ideaal zijn om te delen en positioneert zich hiermee boven andere smartphones in dezelfde (prijs)categorie. Bovendien zijn de toestellen voorzien van andere populaire premium eigenschappen die over zijn genomen van de LG G3.

Lees verder na de advertentie.

Gebruikers reviews LG L Bello

0

nog geen reviews

Beoordeling

5 sterren
0 reviews
4 sterren
0 reviews
3 sterren
0 reviews
2 sterren
0 reviews
1 ster
0 reviews

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu