Download de Android Planet app

Android Planet

Gratis - Google Play
Download

LG L Fino

LG L Fino
Scherm 4.5 inch
Camera 8 megapixel

LG L Fino: veel waar voor je geld

De LG L Fino (ook wel bekend onder de naam LG L70+) is een licht verbeterde versie van de LG L70 die draait op de laatste versie van Android met daaroverheen de fijne grafische schil die we kennen van de LG G3. Kom ook meer te weten over het grote broertje van de Fino, de LG L Bello.

Het toestel beschikt over een 4,5 inch-scherm met een resolutie van 800 bij 480 pixels en heeft volumetoetsen en de powerknop aan de achterkant. Hierdoor heeft LG de randen rondom het scherm zo dun gekregen, waardoor de LG L Fino best compact is. Aan de achterkant is een heel behoorlijke 8 megapixel-camera te vinden en met de vga-frontcamera schiet je gemakkelijk selfies. Tevens is deze camera prima geschikt om videogesprekken te voeren.

Verder aan boord is een vlotte 1,2GHz quadcore-processor en 1GB aan werkgeheugen. Het opslaggeheugen bedraagt 4GB en is uitbreidbaar met een micro-sd-kaart. De LG L Fino is beschikbaar in vijf kleuren: wit, zwart, goud, rood en groen. Hij heeft geen 4G, maar is wel te ontgrendelen door middel van een combinatie tikken op het scherm (Knock Code). Tevens is er een apart verkrijgbare QuickCircle Case waarmee je – dankzij een uitsparing – toegang hebt tot veelgebruikte functies als de muziekspeler, berichten- en telefoon-app.

De LG L Fino  in vogelvlucht

De LG L Fino (of LG L70+) is een interessant budgetmodel met redelijke specs en een prima prijs-kwaliteitverhouding. Hieronder hebben we de belangrijkste features van de smartphone op een rijtje gezet.

  • Compact 4,5 inch-scherm met 800 bij 480 pixels
  • Vlotte 1,2GHz quadcore-processor en 1GB aan werkgeheugen
  • 4GB opslag voor apps en media, eventueel uit te breiden met een geheugenkaartje
  • Twee capabele camera’s met 8 en 0,3 megapixels

Meer over de  LG L Fino

LG L FinoDe  LG L Fino is  voorzien van de herkenbare Back Button en een 8MP camera, waardoor haarscherp fotograferen niet alleen makkelijk, maar ook leuk wordt. Met de hoogwaardige camera verzekert LG gebruikers van foto`s van hoge kwaliteit die ideaal zijn om te delen en positioneert zich hiermee boven andere smartphones in dezelfde (prijs)categorie. Bovendien zijn de toestellen voorzien van andere populaire premium eigenschappen die over zijn genomen van de LG G3.

Pluspunten L Fino

  • Vlotte quadcore-processor
  • Lekker compact en licht
  • Recente Android-versie

Minpunten L Fino

  • Lage schermresolutie
  • Geen 4G-ondersteuning
  • Weinig opslagruimte
LG L Fino
Welke LG L Fino wil je?
Wij hebben momenteel geen LG L Fino aanbiedingen voor je.
Sim only nodig?

Laatste berichten

Ook LG L40 en L70 nu verkrijgbaar, kosten 99 en 149 euro

Ook LG L40 en L70 nu verkrijgbaar, kosten 99 en 149 euro

Nieuws LG heeft bekendgemaakt dat naast de goedkope LG L90 nu ook de LG L40  en LG L70  verkrijgbaar zijn in ons land. De budgettelefoons hebben adviesprijzen van respectievelijk 99 en…
Toptoestellen LG krijgen ontgrendelmethode Knock Code

Toptoestellen LG krijgen ontgrendelmethode Knock Code

Nieuws De LG G2 en LG G Flex, de twee huidige topmodellen van de Zuid-Koreaanse fabrikant, krijgen in april een update die Knock Code met zich meebrengt. Die functie zorgt ervoor…