LG L60

1/1

LG L60: nieuwste model in LG’s budgetreeks

De LG L60 is de nieuwste telg in de LIII-serie van LG, die bestaat uit goedkope smartphones die draaien op de laatste versie van Android. Dat is bij de L60 niet anders. Zoals je hierboven ziet, heeft het toestel een vrij minimalistisch design. Hij meet 124.15 x 66.3 x 11,8 millimeter en is met 119 gram behoorlijk licht. Aan de voorzijde is verder een 4,3 inch-scherm te vinden met een resolutie van 800 bij 480 pixels. Onder het display bevinden zich de bekende Android-knoppen om snel door de interface te navigeren.

Zowel aan de voor- als achterzijde bevindt zich een camera. Alleen de 5 megapixel-camera aan de achterkant is echter voorzien van een flitser en autofocus.

Lees verder na de advertentie.

Onderhuids beschikt de L60 over een 1,3GHz dualcore-processor en 512MB aan werkgeheugen. Dat is ruim voldoende om Android en de meeste apps en games soepel te draaien. De 4GB aan opslag is aan de krappe kant, maar gelukkig wel uit te breiden met een micro-sd-kaartje.

Helaas beschikt de LG L60 niet over 4G-ondersteuning, maar je kunt er wel via 3G mee mobiel internetten. Verder is er dualsim-ondersteuning en een 1540 mAh-accu aan boord. Dankzij de KnockOn-functie kun je het scherm inschakelen met een dubbele tik op het display. Verder is het mogelijk om de gastmodus in te schakelen; dit is een beperkte software-omgeving die ideaal is voor als je je toestel even uitleent.

Lees verder na de advertentie.

Gebruikers reviews LG L60

0

nog geen reviews

Beoordeling

5 sterren
0 reviews
4 sterren
0 reviews
3 sterren
0 reviews
2 sterren
0 reviews
1 ster
0 reviews

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu