LG L80

1/3

Nieuws

Laatste update: 9 jaren geleden

LG L80: budgetsmartphone met groot ips-scherm

De LG L80 is een grote budgetsmartphone van LG die medio 2014 werd uitgebracht. Het toestel heeft een 5 inch-scherm met een resolutie van 800 bij 480 pixels. De resolutie is relatief laag, maar omdat het een ips-paneel betreft zit het met de kleurreproductie en kijkhoeken wel snor. Het toestel valt qua specificaties en prijs tussen de LG L70 en LG L90 in.

Naast een groot scherm beschikt de L80 over een 1,2GHz dualcore-processor en 1GB aan werkgeheugen. De opslagruimte bedraagt 8GB en is desgewenst met een micro-sd-kaart uit te breiden. Aan de voorkant, net boven het display, bevindt zich een vga-frontcamera voor selfies en videogesprekken. Aan de achterzijde is de 8 megapixel-camera met autofocus en flitser aanwezig. Lees ook meer over zijn opvolger, de  LG  L Bello.

De LG L80 Plus in vogelvlucht

De LG L80 is sinds medio 2014 verkrijgbaar in Nederland in de kleuren zwart en wit. Het toestel heeft een bescheiden prijskaartje, maar toch behoorlijke specs en een recente Android-versie. Hieronder hebben we de belangrijkste features van de Plus op een rijtje gezet.

  • Groot 5 inch-scherm met 854 bij 480 pixels
  • Redelijke 1,2GHz dualcore-processor en 1GB aan werkgeheugen
  • 4GB opslag voor apps en media, uitbreidbaar met een micro-sd-kaartje
  • Twee capabele camera’s met 8 en 1,3 megapixels

Handige softwarematige toevoegingen

lg l80

Net als andere toestellen in de LIII-serie beschikt de LG L80 over een aantal handige softwarematige toevoegingen. Zo hoef je dankzij Guest Mode bij het uitlenen van je telefoon niet meer bang te zijn dat anderen per ongeluk jouw persoonlijke foto`s of berichten zien. Door middel van een ander patroon komt de gast binnen via een andere, veilige toegang en ziet daarmee niet al jouw apps en persoonlijke bestanden.

Verder maakt Easy Home de overstap van een featurephone naar een smartphone gemakkelijk. Deze functie vereenvoudigt het homescreen en biedt een numeriek toetsenbord, direct toegang tot je contacten en pijltoetsen om door het menu te scrollen. Ideaal voor de oudere generatie en de consument voor wie dit de eerste smartphone is.

Tot slot hoef je geen knop in te drukken of pincode in te voeren om de L80 te ontgrendelen. Dankzij Knock Code is tikken op het scherm voldoende. Je kunt je eigen patroon kiezen tussen twee en acht tikken. Op die manier zijn ruim 86.000 combinaties mogelijk.

→ Bekijk ook aanbiedingen voor de LG L80 met abonnement.

Lees verder na de advertentie.

Gebruikers reviews LG L80

0

nog geen reviews

Beoordeling

5 sterren
0 reviews
4 sterren
0 reviews
3 sterren
0 reviews
2 sterren
0 reviews
1 ster
0 reviews

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu