LG L90

7,5

LG L90: budgettoestel met prima specificaties

De L90 is het beste toestel in de LG L Serie III en voorzien van een 4,7 inch-scherm met een qHD-resolutie, een vlotte quadcore-processor en 8GB aan opslaggeheugen voor je favoriete apps, muziek en foto’s. Daarnaast heeft het toestel 1GB aan werkgeheugen aan boord en twee camera’s met 8 en 1,3 megapixels. De L90 is compact, beschikbaar in de kleuren zwart en wit en voorzien van talloze handige features.

Bij het uitlenen van de L90 hoef je niet meer bang te zijn dat anderen per ongeluk jouw persoonlijke foto`s of berichten zien. Door middel van een ander patroon komt de gast binnen via een andere, veilige toegang en ziet daarmee niet al jouw apps en persoonlijke bestanden. Je kunt zelf instellen wat jouw telefoon toont in de Guest Mode. De overstap van featurephone naar smartphone wordt eenvoudig.

Dankzij Easy Home heb je de mogelijkheid om te switchen naar het bekende menu van een featurephone; met een numeriek toetsenbord, direct toegang tot je contacten en je kunt de bekende pijltoetsen gebruiken om door het menu te scrollen. Ideaal voor de oudere generatie en de consument voor wie dit de eerste smartphone is.

Lees verder na de advertentie.

De LG L90 in vogelvlucht

De L90 is een prima budgettoestel uit de stal van LG en weet zich met name te onderscheiden door de compacte behuizing en prima specificaties. Hieronder hebben we de belangrijkste features van de smartphone op een rijtje gezet.

  • 4,7 inch-scherm met resolutie van 960 bij 540 pixels
  • Vlotte quad-core-processor met 1GB aan werkgeheugen
  • Lekker compacte behuizing
  • 8GB aan uitbreidbaar opslagruimte

Meer over de LG L90

goedkope LG L90

Hoewel de LG L90 al een tijdje uit is, kan het toestel nog prima mee met vergelijkbare budgettoestellen. Met de 1,2Ghz quadcore-processor heeft het toestel genoeg rekenkracht in huis om zowel lichte als zware taken uit te voeren. Kenmerkend aan de LG L90 zijn de vele softwarefuncties. Een daarvan is Knock Code, waarmee je het toestel met een (aantal) tik(ken) het toestel kunt ontgrendelen. Een toegangscode is dus niet meer nodig; je stelt gewoon een zogenoemd tikpatroon aan. Hierbij kies je tussen twee of acht tikken en bepaal je zelf  hoe snel je dat doet. In totaal zijn er ruim 86.000 combinaties mogelijk, dus je hebt keuzes genoeg.

Wel jammer aan de LG L90 is de lage schermresolutie en het ontbreken van 4G-ondersteuning. Bij eerstgenoemde gaat het om een resolutie van 960 bij 540 pixels, wat op het 4,7 inch-scherm voor een pixeldichtheid van 234 ppi zorgt. We hadden graag gezien dat LG hier een schepje bovenop had gedaan.

Lees verder na de advertentie.

Gebruikers reviews LG L90

0

nog geen reviews

Beoordeling

5 sterren
0 reviews
4 sterren
0 reviews
3 sterren
0 reviews
2 sterren
0 reviews
1 ster
0 reviews

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu