LG Optimus Black: slank toestel met 5 megapixel-camera

De LG Optimus Black is een slanke smartphone met zeer helder beeldscherm. De LG Optimus Black is slechts 9,2 mm dik en is voorzien van NOVA-technologie. Dit zorgt voor een helder beeld maar het is ook energiezuinig. Daardoor doe je langer met je batterij. Ook wanneer je buiten in de felle zon bent is het scherm van de Optimus Black nog goed afleesbaar. Het 4 inch scherm met 16 miljoen kleuren is gehard Gorilla Glass, dat minder snel krast.

De LG Optimus Black is voorzien van een 5 megapixel camera, waarmee je mooie foto’s en video’s maakt. Google Maps-navigatie is aanwezig en ook alle andere mobiele Google-diensten zijn standaard aanwezig.

Lees verder na de advertentie.

Het interne geheugen van 2 GB is uitbreidbaar tot maximaal 32 GB met een microSD-kaartje. LG Biedt je bij de Black gratis de VIP-service. Dit houdt in dat je een jaar lang binnen 24 uur een vervangend toestel krijgt, zodra de LG Optimus Black defect raakt.

Pluspunten Optimus Black

  • Lekker compact formaat
  • Redelijke camera
  • Dunne behuizing en fraai design

Minpunten Optimus Black

  • Matige processor
  • Korrelig beeldscherm door lage resolutie

LG Optimus Black video

LG Optimus Black
LG Optimus Black
Welke LG Optimus Black wil je?
Wij hebben momenteel geen LG Optimus Black aanbiedingen voor je. Vergelijk hier alle smartphones Vergelijk hier alle smartphones
Sim only nodig?
Menu
Nieuws Tips Apps Reviews Spotlights Video's