LG Optimus F5

1/2

Nieuws

Laatste update: 10 jaren geleden

LG Optimus F5: betaalbare  4G-telefoon

De Optimus F5 is een betaalbare 4G-telefoon uit de stal van LG. Het toestel werd in juli 2013 uitgebracht en kost iets minder dan 200 euro.  De LG Optimus F5 heeft een 4,3-inch scherm (126 x 65 x 9 mm) met een resolutie van 960 bij 540 pixels. Dit zorgt voor een pixeldichtheid van 256 ppi. Het toestel wordt aangestuurd door een simpele 1,2GHz dualcore-processor.

Verder draait de goedkope smartphone  op Android 4.1 (Jelly Bean). Er is 1GB aan werkgeheugen aan boord en het toestel wordt standaard geleverd met 8GB aan interne opslag. Dit is overigens uitbreidbaar middels een micro-sd-geheugenkaartje tot maximaal 32GB. De accu heeft een capaciteit van 2150 mAh en staat garant voor een standby-tijd van circa 500 uur.

De LG Optimus F5 in vogelvlucht

Lees verder na de advertentie.

De LG Optimus F5 is een budgettoestel  dat zich onderscheidt door de ondersteuning voor 4G. Wel  beschikt de smartphone  over bescheiden specificaties. Hieronder hebben we de belangrijkste features van de Optimus F5  op een rijtje gezet.

  • Heeft ondersteuning voor 4G
  • Voorzien van een  gunstig prijskaartje
  • Draait uit de doos op Android 4.1 (Jelly Bean)
  • 5 en 1,3 megapixel-camera voor het maken van foto’s

Meer over de LG Optimus F5

LG Optimus F5

De LG Optimus F5 was een van de eerste budgettoestellen met  ondersteuning voor 4G. Dit is erg handig wanneer je veel onderweg  internet en graag video’s streamt. Daarnaast is er voldoende rekenkracht aanwezig om allerlei apps te kunnen draaien. Met grafische intensieve games heeft de LG Optimus F5 echter moeite; daar is het toestel simpelweg niet krachtig genoeg voor.

Verder  is het jammer dat de Optimus F5 uit de doos op Android 4.1 (Jelly Bean) draait en naderhand niet is bijgewerkt. Hierdoor beschik je over een verouderde versie van het mobiele besturingssysteem en  de bijhorende functies. Ook is OptimusUI aanwezig, de Android-schil van LG. OptimusUI kenmerkt zich door het vlakke uiterlijk en de toevoeging van  enkele handige applicaties. Denk aan een agenda-, rekenmachine of foto-app.

De smartphone heeft een simpele 5 megapixel-camera waarmee je foto`s kan maken en biedt ondersteuning voor digitale zoom, geotagging en gezichtsherkenning. Aan  de voorzijde van de Optimus F5 is een 1,3 megapixel-frontcamera te vinden die geschikt is voor videobellen.

Lees verder na de advertentie.

Gebruikers reviews LG Optimus F5

0

nog geen reviews

Beoordeling

5 sterren
0 reviews
4 sterren
0 reviews
3 sterren
0 reviews
2 sterren
0 reviews
1 ster
0 reviews

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu