Download de Android Planet app

Android Planet

Gratis - Google Play
Download

LG Optimus G Pro

Scherm
5.5 inch
Camera
13 megapixel

LG Optimus G Pro: krachtigere versie van de Optimus G

Het scherm is één van de belangrijkste punten van de Optimus G Pro. Het scherm heeft door zijn full-hd-resolutie een pixeldichtheid van wel 400 pixels per inch. Dit betekent dat het scherm enorm scherp is. Ook is het 5,5 inch-scherm lekker groot en een halve inch groter dan het scherm van bijvoorbeeld de  Samsung Galaxy S4.

De Optimus G Pro draait op Android 4.1.2 (Jelly Bean) en het toestel is verder uitgerust met tal van handige functies, waaronder de QRemote. Met deze app bestuur je tv en audio apparatuur – onafhankelijk van het merk – als een universele afstandsbediening.

De smartphone is verder voorzien van een Qualcomm Snapdragon 600 1,7GHz quadcore-processor, 2GB aan werkgeheugen, 16/32GB aan interne opslagruimte, een 13 megapixel-camera en ondersteuning voor draadloos opladen.

Lees verder

Pluspunten Optimus G Pro

  • Lekker groot scherm
  • Voorzien van vlotte specificaties
  • Ondersteuning voor 4G

Minpunten Optimus G Pro

  • Draait op een oude Android-versie
  • Matige frontcamera

LG Optimus G Pro video

Laatste berichten

LG Optimus G Pro kopen nu ook in Nederland

LG Optimus G Pro kopen nu ook in Nederland

1 min
Nieuws
LG heeft de Optimus G Pro, een 5,5 inch Android-smartphone, in Nederland en België uitgebracht. De LG Optimus G Pro kopen in Nederland en België wordt hierdoor mogelijk. De Optimus…
LG Optimus G Pro vanaf augustus verkrijgbaar

LG Optimus G Pro vanaf augustus verkrijgbaar

1 min
Nieuws
LG heeft laten weten dat de Optimus G Pro vanaf augustus voor 599 euro in de Nederlandse winkels ligt. De Optimus G Pro heeft een 5,5 inch-scherm met een resolutie…

Download onze app

Download onze app