LG Optimus L3 II

1/2

LG Optimus L3 II: kleine en goedkope Android-telefoon

De LG Optimus L3 II is een kleine goedkope Android-smartphone met een 3,2 inch-scherm met een resolutie van 320 bij 240 pixels, een 1GHz-processor en 512MB aan werkgeheugen. De Optimus L3 II is een fijne compacte smartphone die maar 107 gram weegt.

Door de accu van 1540 mAh houd je het zeker een dag uit en de 4GB aan opslagruimte – dat met een micro-sd-kaartje kan worden uitgebreid – is genoeg om lekker veel foto’s met de 3 megapixel-camera te schieten.  De Optimus L3 II is de opvolger van de Optimus L3, die een jaar eerder uitkwam.

Vanuit de doos draait de smartphone op Android 4.1 Jelly Bean, waarmee het toestel de meeste  apps en games kan draaien. Even WhatsApp’en, een pdf-bestand bekijken of gewoon browsen: de compacte Optimus L3 II kan het allemaal – en dat tegen een hele aantrekkelijke prijs. Hierdoor is de Optimus L3 II ook zeer geschikt voor kinderen.

Lees verder na de advertentie.

De LG Optimus L3 II in vogelvlucht

De LG Optimus L3 II kenmerkt zich door  de lage prijs en het compacte formaat. Daarnaast beschikt het toestel over matige specificaties. Hieronder hebben we de belangrijkste features van de smartphone op een rijtje gezet.

  • 3,2 inch-scherm met 320 bij 240 pixels
  • 1GHz Snapdragon-processor met 512MB werkgeheugen
  • Draait op Android 4.1 (Jelly Bean)
  • 1540 mAh-accu voorziet het toestel van energie

Meer over de LG Optimus L3 II

lg optimus l3 II

Een van de kenmerkende features van de LG Optimus L3 II is het compacte formaat. Met afmetingen van 102.6 x 61.1 x 11.9 millimeter is het toestel namelijk behoorlijk handzaam, en door het gewicht van 107 gram erg licht. Je kunt de smartphone dus gemakkelijk  in je broekzak kwijt.

De LG Optimus L3 II werd in maart 2013 uitgebracht en beschikt daardoor over Android 4.1 (Jelly Bean). Dit is een verouderde versie van het mobiele besturingssysteem en dat is toch enigszins jammer. Jelly Bean heeft wel de meeste benodigde functionaliteiten, maar sommige apps zullen niet op deze Android-versie draaien.

Ook is het met de Optimus L3 II mogelijk om foto’s te maken. Dit doe je met de 3 megapixel-camera aan de achterkant van het toestel. Deze schiet redelijke foto’s en heeft functies als geotagging, autofocus en gezichtsherkenning.

Lees verder na de advertentie.

Gebruikers reviews LG Optimus L3 II

0

nog geen reviews

Beoordeling

5 sterren
0 reviews
4 sterren
0 reviews
3 sterren
0 reviews
2 sterren
0 reviews
1 ster
0 reviews

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu