De Samsung Galaxy A54: Ruil in en krijg tot €80 extra terug!

LG Optimus L5

1/2

Nieuws

Laatste update: 11 jaren geleden

LG Optimus L5: aantrekkelijke middenklasser van LG

De Optimus L5 is gelijktijdig met onder andere de Optimus L3 verschenen, maar heeft betere specificaties en een iets hoger prijskaartje dan dat toestel. Ook deze Android-smartphone is met 118,3 bij 66,5 bij 9,5 millimeter lekker compact en het gewicht is met 125 gram aan de lage kant. Het scherm van de L5 meet 4 inch en is dus even groot als de meeste iPhones. Wel is de resolutie van het display met 480 bij 320 pixels iets lager. Onder de motorkap vinden we een 800MHz singlecore-processor, 512MB aan werkgeheugen en 4GB aan uitbreidbaar opslaggeheugen. Heb je een micro-sd-kaartje dan kun je eenvoudig de opslagruimte uitbreiden.

De Optimus L5 draait op een van de latere versies van Android en is verder voorzien van een redelijke 5-megapixel-camera met led-flitser. De 1500 mAh-accu is goed voor een beltijd van tussen de 9 en 10 uur; doe je rustig aan, dan hoeft het toestel dus niet voor het einde van de dag aan de lader. Lees ook over de grotere broer van dit toestel, de LG Optimus L7 II.

Lees verder na de advertentie.

LG Optimus L5 Review

Op dit moment hebben we de LG Optimus L5 nog niet kunnen testen om een oordeel te vellen over het toestel. Zodra dat wel het geval is, lees je hier de uitgebreide review.

Lees verder na de advertentie.

Gebruikers reviews LG Optimus L5

0

nog geen reviews

Beoordeling

5 sterren
0 reviews
4 sterren
0 reviews
3 sterren
0 reviews
2 sterren
0 reviews
1 ster
0 reviews

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu