LG Optimus L9 II

1/3

LG Optimus L9 II: goedkoop LG-toestel met redelijke specs

De LG Optimus L9 II is een goedkoop Android-toestel dat in januari 2014 werd uitgebracht. De smartphone heeft een fraai design en redelijke vlotte specificaties. Zo wordt de Optimus L9 II aangedreven door een 1,4GHz dualcore-processor (Snapdragon 400), die wordt bijgestaan door 1GB aan werkgeheugen. Met 8GB is er niet heel veel opslagruimte aanwezig, al is dit wel middels een micro-sd-geheugenkaartje uit te breiden tot maximaal 32GB. Het scherm van de L9 II meet 4,7 inch en heeft een resolutie van 1280 bij 720 pixels.

Voor het schieten van foto`s is de smartphone door LG voorzien van een 8 en 1,3 megapixel-camera. Eerstgenoemde heeft een led-flitser en  functies als geotagging en gezichtsherkenning heeft.  De camera aan de voorkant is geschikt voor het maken van selfies en houden van videogesprekken met bijvoorbeeld Skype of Hangouts.

De LG Optimus L9 II in vogelvlucht

Lees verder na de advertentie.

De LG Optimus L9 II kenmerkt zich door het scherpe 4,7 inch-scherm, fraaie design en relatief lage prijs. Het is een vrij compleet toestel, dat niet al te duur is. De belangrijkste features van de smartphone hebben we hieronder op een rijtje gezet.

  • 1,4GHz dualcore-processor met 1GB werkgeheugen
  • Draait uit de doos op Android 4.1 (Jelly Bean)
  • Redelijk compact formaat en met 120 gram lekker licht
  • 8 en 1,3 megapixel-camera maken prima foto’s

Meer over de LG Optimus L9 II

LG Optimus L9 II

De LG Optimus L9 II draait uit de doos op Android 4.1 (Jelly Bean) en is later bijgewerkt naar Android 4.4 (KitKat). Hierdoor beschik je over een recentere versie van het mobiele besturingssysteem met bijhorende functies. LG heeft over Android een eigen laagje software gelegd, met de naam OptimusUI. Deze heeft  enkele handige opties, zoals de mogelijkheid om het vergrendelscherm aan te passen.

Het 4,7 inch-scherm heeft een hd-resolutie, wat zorgt voor een pixeldichtheid van 312 ppi. Hierdoor zijn afzonderlijke pixels nauwelijks te onderscheiden. Het scherm is dan ook prima geschikt voor het bekijken van video`s en spelen van games. Met de 1,4GHz dualcore-processor is er genoeg rekenkracht aanwezig, dus je hoeft je geen zorgen te maken dat bepaalde apps of spelletjes niet op de LG Optimus L9 II draaien.

Lees verder na de advertentie.

Gebruikers reviews LG Optimus L9 II

0

nog geen reviews

Beoordeling

5 sterren
0 reviews
4 sterren
0 reviews
3 sterren
0 reviews
2 sterren
0 reviews
1 ster
0 reviews

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu