Optimus L9: snelle, maar vooral lichte Android-smartphone

De LG Optimus L9 is het topmodel in de L-serie van LG en aanzienlijk sneller dan bijvoorbeeld de Optimus L3 of Optimus L5, maar daar is de prijs dan ook naar. Ondanks het iets grotere formaat is de L9 toch dun en licht. De voorzijde van de smartphone wordt gedomineerd door het 4,7 inch-scherm met een resolutie van 960 bij 540 pixels. Dat komt neer op een pixeldichtheid van circa 234 ppi. Het multitouch-scherm beschikt over de ips-technologie die zorgt voor goede kijkhoeken en een waarheidsgetrouwe weergave van kleuren.

Onder de motorkap vinden we verder een 1GHz-dualcore-processor, 1GB aan werkgeheugen en 4GB aan opslaggeheugen dat is uit te breiden met een micro-sd-kaartje. Ook aan boord zijn een 5-megapixelcamera (met de mogelijkheid om in 1080p te filmen) en een vga-frontcamera die gebruikt kan worden om mee te videobellen. Dankzij de 2150 mAh-accu hoeft de L9 pas na 12 uur telefoneren weer aan de oplader. Het toestel heeft geen 4G-ondersteuning en werkt alleen met mini-simkaarten.

LG Optimus L9 Review

Op dit moment hebben we de LG Optimus L9 nog niet kunnen testen om een oordeel te vellen over het toestel. Zodra dat wel het geval is, lees je hier de uitgebreide review.

Pluspunten Optimus L9

  • Compact en licht
  • Redelijke specs
  • Opslagruimte uitbreidbaar

Minpunten Optimus L9

  • Lage schermresolutie
  • Wordt niet meer geüpdatet
LG Optimus L9
LG Optimus L9
Welke LG Optimus L9 wil je?
Wij hebben momenteel geen LG Optimus L9 aanbiedingen voor je. Vergelijk hier alle smartphones Vergelijk hier alle smartphones
Sim only nodig?
Menu
Nieuws Tips Apps Reviews Spotlights Adventskalender