De Samsung Galaxy A54: Ruil in en krijg tot €80 extra terug!

LG Stylus 3

1/1

LG Stylus 3: budgetphablet met stylus

De LG Stylus 3 is een phablet die niet alleen uitgerust is met een groot scherm, maar ook geleverd wordt met een handige stylus. Het toestel heeft daarnaast een scherm van maar liefst 5,7 inch, waardoor het schrijven en tekenen met de stylus extra makkelijk wordt.

De Stylus 3 is de opvolger van de LG Stylus 2 en zet de lijn van de Stylus-serie trouw voort. Smartphones in deze serie worden gekenmerkt door hun prijs-kwaliteitverhouding en hun grote schermen. LG heeft er bij de deze nieuwe variant wederom voor gekozen het toestel van degelijke hardware te voorzien, maar de prijs niet fors te verhogen. Dat maakt het een aantrekkelijk toestel voor mensen die een grote smartphone zoeken zonder de hoofdprijs voor te hoeven betalen.

LG Stylus 3

Lees verder na de advertentie.

De LG Stylus 3 in vogelvlucht

Hoewel deze smartphone het vooral van zijn stylus en opvallend grote scherm moet hebben, is ook de overige hardware dik in orde. Deze is krachtig genoeg om je favoriete apps soepel te laten lopen. Bekijk hieronder ene overzicht van de belangrijkste LG Stylus 3 specificaties.

  • 5,7 inch scherm met resolutie van 1280 bij 720 pixels
  • 13 megapixel-camera aan de achterkant, 5 megapixel-camera voorop
  • Loopt op Android 7.0 Nougat
  • MediaTek MT6750 met acht cores, 3GB werkgeheugen
  • 16GB opslagruimte ingebouwd, uitbreidbaar met geheugenkaart
  • Voorzien van vingerafdrukscanner en handige stylus

Meer over de LG Stylus 3

De LG Stylus 3 is, zoals de naam al doet vermoeden, voorzien van een handige stylus. Met LG’s ingebouwde apps kun je verschillende dingen doen met dit pennetje. Door de stylus uit de smartphone te halen krijg je meteen een lijstje met apps te zien. Zo kun je met Pop Memo direct aantekeningen maken, terwijl de Pen Keeper je een notificatie geeft als je zonder je stylus met je telefoon wegloopt. Je kunt daarnaast ook gewoon in allerlei andere apps foto’s bewerken en tekeningen maken met de stylus.

LG heeft de Stylus 3 voorzien van een accu van 3200 mAh. In combinatie met de relatief zuinige hardware onder de motorkap staat dit garant voor een lekker lange accuduur. Waar andere toestellen in zijn prijsklasse doorgaans kleinere accu’s aan boord hebben om ruimte voor andere componenten te maken heeft LG toch een behoorlijke hoeveelheid energie in de Stylus 3 weten te stoppen.

Ondanks de uitgebreide software van de LG Stylus 3 is het toestel onder de motorkap minder uitgebreid uitgerust. De MediaTek-chipset presteert weliswaar prima voor je meestgebruikte apps, maar het is geen snelheidsmonster. Verwacht niet dat je zware games vloeiend kunt draaien op de Stylus 3. De 3GB aan aanwezige werkgeheugen zorgt er daarentegen wél voor dat je prima kunt multitasken. Enthousiaste gamers kunnen wellicht beter een krachtiger toestel in huis halen.

Lees verder na de advertentie.

Gebruikers reviews LG Stylus 3

0

nog geen reviews

Beoordeling

5 sterren
0 reviews
4 sterren
0 reviews
3 sterren
0 reviews
2 sterren
0 reviews
1 ster
0 reviews

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu