LG Tone Free FN7 kopen: gebruik onze prijsvergelijker

LG Tone Free FN7
LG Tone Free FN7
Filters
Filters
×
1 resultaten vanaf € 158,99
Gesponsord
Samsung Galaxy S23
KPN
Nu scherp geprijsd!
  • Gemakkelijk onderling MB's delen
  • Gratis 5G internet
  • Extra voordeel als je KPN thuis hebt
Bekijk aanbieding
LG Tone Free FN7
LG Tone Free FN7
€ 158,99
2 jaar garantie
bol.com plaza
4
bol.com plaza
10d

De LG Tone Free FN7 kopen is perfect voor mensen met smetvrees of die simpelweg veel waarde hechten aan hygiëne. In het oplaaddoosje zit namelijk speciaal UV licht, dat 99,9% van alle bacteriën doodt. Deze functie werkt overigens alleen als het doosje aan de lader ligt, dit uiteraard om de batterij te sparen. Op die manier kun je gewoon de hele dag van muziek genieten. Opladen doe je voornamelijk ‘s nachts waardoor je de volgende dag niet alleen van een volle batterij geniet, maar ook van schone oordopjes.

De LG Tone Free FN7 kopen? Let hier dan op

De LG Tone Free FN 7 kopen is een goed idee als je op zoek bent ruisonderdrukking en IPX4-certificering. Dankzij de ruisonderdrukking ga je helemaal op in de muziek. Achtergrondgeluiden worden weggefilterd waardoor je minder afgeleid wordt. Heel handig tijdens het werken of in het openbaar vervoer.

De IPX4-certificering houdt in dat de oordopjes stof- en spatwaterdichtzijn. Dat betekent dat je ze ook kunt gebruiken tijdens het sporten of bij een lichte regenbui. Tijdens het douchen of in het zwembad moeten ze wel echt uit. Dat gaan ze namelijk niet overleven, echt 100% waterdicht zijn ze dus niet.

Kan de prijs per aanbieder sterk verschillen?

Absoluut. Als je de LG Tone Free FN7 kopen wil, zie je dat de prijzen bij de meeste winkels vrijwel gelijk zijn. Dit is vooral zo wanneer een bepaald product net nieuw is. Dan wordt namelijk de adviesprijs van de fabrikant gehanteerd. Na verloop van tijd dalen de prijzen meestal en dan daalt het niet bij elke winkel even hard. Zo zie je vaak dat je bij een bepaalde winkel veel goedkoper of juist veel duurder uit bent. Het is daarom altijd goed om de prijsvergelijker te gebruiken. Zo weet je zeker dat jij gebruik maakt van de beste aanbieding. Teveel betalen vindt immers niemand leuk.

Zo werkt de prijsvergelijker

In de prijsvergelijker vind je heel eenvoudig de beste prijs als je de LG Tone Free FN7 kopen wil. Die staat namelijk altijd bovenaan. Bovendien worden de aanbiedingen in de prijsvergelijker altijd automatisch up to date gehouden. Daardoor weet je zeker dat je naar de beste prijzen van dit moment kijkt. 

Klik op de groene knop met ‘Bekijk aanbieding’ en je komt direct op de juiste pagina van de betreffende webshop terecht. Daar kun je de oordopjes op de normale manier bestellen. 

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu