Download de Android Planet app

Android Planet

Gratis - Google Play
Download

LG V30 met abonnement kopen, check de prijzen, beschikbaarheid en handige koopinformatie.

Scherm
6 inch
Camera
16 megapixel
Prijs

LG V30 met abonnement: haal hem nu in huis

LG laat zich met de V30 van zijn beste kant zien. Deze smartphone biedt namelijk de beste technologie van het moment, gecombineerd met enkele foefjes die we nog niet eerder in een LG-smartphone hebben gezien. De V30 heeft een fors 6 inch-scherm met slechts minimale randen. Daardoor is het LG gelukt een groot scherm in een compacte behuizing te proppen.

Met de V30 is LG overgestapt op amoled-beeld. Amoled biedt kleurrijker beeld en meer helderheid dan de lcd-schermen die in de meeste smartphones zitten. Ook is het energiezuiniger. Het is een flinke upgrade ten opzichte van de G6. Het V30-scherm is namelijk niet alleen groter, maar het beeld is zo levendig dat de kleuren van het scherm spatten.

LG V30 prijs

Omdat de LG V30 over ontzettend goede hardware beschikt, betaal je er wel de hoofdprijs voor. Deze smartphone is namelijk niet alleen qua specificaties, maar ook in prijs vergelijkbaar met andere vlaggenschepen als de iPhone 8 en de Samsung Galaxy S8. Een losse LG V30 heeft een adviesprijs van zo'n 700 euro. Natuurlijk kun je ook kiezen voor een V30 met abonnement, dan ben je sneller klaar en heb je alles in huis om ermee aan de slag te gaan.

Zo vind je een LG V30 met abonnement

Ga jij een LG V30 kopen? Dan ben je aan het juiste adres. Met onze prijsvergelijker helpen we je de beste aanbiedingen te vinden, zowel voor een los toestel als in combinatie met een abonnement. Of je de LG V30 nou bestelt bij T-Mobile, Vodafone, Tele2, KPN of een andere provider, wij zorgen dat je de beste aanbiedingen ziet.

Sim only keuzehulp

Download onze app

Download onze app