LG Watch Urbane

LG Watch Urbane

LG G Watch Urbane: metalen smartwatch met Android Wear

De LG Watch Urbane is het fraaie nieuwe slimme horloge van LG. Het apparaat draait op Android Wear en onderscheidt zich dankzij het premium design. De Urbane heeft namelijk een rond uurwerk en is voorzien van een leren polsbandje, dan eventueel te verwisselen is. Verder is er een speciale sensor aan boord om je hartslag te meten.

De Urbane is voorzien van een 1,3 inch oled-scherm van plastic met een resolutie van 320 bij 320 pixels. Ook is er een 410 mAh-accu aanwezig met een gemiddelde gebruikstijd van anderhalve dag. Het uurwerk van de Urbane (45,5 x 52,2 x 10,9 millimeter) is iets gekrompen, waardoor het eveneens  om dunnere polsen moet passen.

De LG Watch Urbane in vogelvlucht

Lees verder na de advertentie.

De LG Watch Urbane is een premium smartwatch die veel wegheeft van de LG G Watch R die al eerder op de markt verscheen. Het nieuwe horloge heeft een behuizing van metaal en heeft een fraai verwisselbaar polsbandje van leer. Hieronder hebben we de belangrijkste features van het horloge op een rijtje gezet.

  • Scherp 1,3 inch-scherm met een resolutie van 320 bij 320 pixels
  • Wordt aangedreven door een Snapdragon 400-chip en 1GB aan werkgeheugen
  • Verkrijgbaar met 3G- of 4G-ondersteuning
  • Stof- en waterbestendig, verwisselbaar polsbandje

Lees meer over de LG Watch Urbane

De LG Watch Urbane is net als de LG G Watch R rond, maar dus gemaakt van goud- of zilverkleurig metaal in plaats van plastic. Het horloge oogt daardoor een stuk luxer en fraaier dan de smartwatches die LG tot nu toe op de markt bracht. Het bedrijf mikt met de Watch Urbane zowel op mannen als vrouwen die hun horloge als mode-accessoire zien. Het uurwerk (45,5 x 52,2 x 10,9 millimeter) is iets gekrompen, waardoor het ook prettig om een vrouwelijke pols moet passen.

lg watch urbane

Qua specs is de smartwatch vergelijkbaar met zijn voorganger. Ook de Watch Urbane heeft een 1,3 inch oled-scherm van plastic met een resolutie van 320 bij 320 pixels. Er is een speciale sensor aan boord om je hartslag te meten en het lederen bandje is eventueel te verwisselen voor een andere. Verder is er een 410 mAh-accu aanwezig met een gemiddelde gebruikstijd van anderhalve dag.

De LG Watch Urbane wordt aangedreven door een 1,2GHz Snapdragon 400-chip en 512MB aan werkgeheugen. Net als eerdere Android Wear-smartwatches is er 4GB aan opslag aanwezig en is de behuizing stof- en waterbestendig (IP67 gecertificeerd). Het horloge draait op Android Wear, waardoor het compatibel is met elke smartphone met Android 4.3 of nieuwer.

LG Watch Urbane

LG Watch Urbane prijzen vergelijken

Bekijk product

We hebben momenteel geen LG Watch Urbane prijzen. Bekijk alle LG producten.

Alle LG producten

Lees verder na de advertentie.

Menu
Nieuws Tips Apps Reviews Thema's Video's