Download de Android Planet app

Android Planet

Gratis - Google Play
Download

LG Watch Urbane

LG Watch Urbane
Scherm 1.3 inch
Resolutie 320x320

LG G Watch Urbane: metalen smartwatch met Android Wear

De LG Watch Urbane is het fraaie nieuwe slimme horloge van LG. Het apparaat draait op Android Wear en onderscheidt zich dankzij het premium design. De Urbane heeft namelijk een rond uurwerk en is voorzien van een leren polsbandje, dan eventueel te verwisselen is. Verder is er een speciale sensor aan boord om je hartslag te meten.

De Urbane is voorzien van een 1,3 inch oled-scherm van plastic met een resolutie van 320 bij 320 pixels. Ook is er een 410 mAh-accu aanwezig met een gemiddelde gebruikstijd van anderhalve dag. Het uurwerk van de Urbane (45,5 x 52,2 x 10,9 millimeter) is iets gekrompen, waardoor het eveneens  om dunnere polsen moet passen.

De LG Watch Urbane in vogelvlucht

De LG Watch Urbane is een premium smartwatch die veel wegheeft van de LG G Watch R die al eerder op de markt verscheen. Het nieuwe horloge heeft een behuizing van metaal en heeft een fraai verwisselbaar polsbandje van leer. Hieronder hebben we de belangrijkste features van het horloge op een rijtje gezet.

  • Scherp 1,3 inch-scherm met een resolutie van 320 bij 320 pixels
  • Wordt aangedreven door een Snapdragon 400-chip en 1GB aan werkgeheugen
  • Verkrijgbaar met 3G- of 4G-ondersteuning
  • Stof- en waterbestendig, verwisselbaar polsbandje

Lees meer over de LG Watch Urbane

De LG Watch Urbane is net als de LG G Watch R rond, maar dus gemaakt van goud- of zilverkleurig metaal in plaats van plastic. Het horloge oogt daardoor een stuk luxer en fraaier dan de smartwatches die LG tot nu toe op de markt bracht. Het bedrijf mikt met de Watch Urbane zowel op mannen als vrouwen die hun horloge als mode-accessoire zien. Het uurwerk (45,5 x 52,2 x 10,9 millimeter) is iets gekrompen, waardoor het ook prettig om een vrouwelijke pols moet passen.

lg watch urbane

Qua specs is de smartwatch vergelijkbaar met zijn voorganger. Ook de Watch Urbane heeft een 1,3 inch oled-scherm van plastic met een resolutie van 320 bij 320 pixels. Er is een speciale sensor aan boord om je hartslag te meten en het lederen bandje is eventueel te verwisselen voor een andere. Verder is er een 410 mAh-accu aanwezig met een gemiddelde gebruikstijd van anderhalve dag.

De LG Watch Urbane wordt aangedreven door een 1,2GHz Snapdragon 400-chip en 512MB aan werkgeheugen. Net als eerdere Android Wear-smartwatches is er 4GB aan opslag aanwezig en is de behuizing stof- en waterbestendig (IP67 gecertificeerd). Het horloge draait op Android Wear, waardoor het compatibel is met elke smartphone met Android 4.3 of nieuwer.

Pluspunten Watch Urbane

  • Premium design
  • Mooi scherm
  • Verwisselbare polsband

Minpunten Watch Urbane

  • Erg fors
  • Relatief duur

LG Watch Urbane video

Bekijk alle LG Watch Urbane video's

Laatste berichten

Android Wear 5.1.1 met wifi-ondersteuning naar meer smartwatches

Android Wear 5.1.1 met wifi-ondersteuning naar meer smartwatches

Nieuws Google heeft aangekondigd dat de Android Wear 5.1.1 update voor meer smartwatches beschikbaar wordt. De LG Watch Urbane en Asus Zenwatch draaien al op de laatste versie en ook de LG G Watch en G Watch R  zijn  bijgewerkt.
LG G Watch, G Watch R en Asus Zenwatch bieden geen wifi-ondersteuning

LG G Watch, G Watch R en Asus Zenwatch bieden geen wifi-ondersteuning

Nieuws Slecht nieuws voor bezitters van een LG G Watch, G Watch R of Asus Zenwatch: deze smartwatches met Android Wear hebben geen mogelijkheid om met wifi te verbinden en moeten voor synchronisatie altijd in contact met je smartphone staan.
Luxesmartwatch LG Watch Urbane verschijnt ook in 4G-versie

Luxesmartwatch LG Watch Urbane verschijnt ook in 4G-versie

Nieuws LG gaat een 4G-versie van de luxesmartwatch LG  Watch Urbane introduceren, die opmerkelijk genoeg niet op Android Wear draait.
Video: check het fraaie design van de LG Watch Urbane

Video: check het fraaie design van de LG Watch Urbane

Video's Voor wie de Pebble Time  net wat te lelijk vindt en een smartwatch zoekt die gebruikmaakt van Android Wear, is er de LG Watch Urbane. Een nieuwe video toont het design van het fraaie nieuwe  horloge van LG.
Foto’s: dit is de luxe nieuwe smartwatch van LG

Foto’s: dit is de luxe nieuwe smartwatch van LG

Nieuws LG heeft met de LG Watch Urbane zijn derde smartwatch met Android Wear gepresenteerd. Het slimme horloge heeft een rond uurwerk en bestaat grotendeels uit metaal.