LG X cam

LG X cam: midrange-topper met twee camera’s aan achterzijde

De LG X cam is één van de twee nieuwe midrange toestellen uit de nieuwe X-serie van LG. De X cam is het meer fotogenieke broertje van de andere nieuwe midranger: de X screen. De X cam beschikt namelijk over drie camera’s, waarvan er twee aan de achterzijde zijn geplaatst.  De toestellen uit de LG X-serie worden standaard geleverd met Android 6.0 Marshmallow, de nieuwste software van het mobiele besturingssysteem.

Het scherm van de X cam beschikt over een full-hd-resolutie. Ondanks het redelijk grote display  is het toestel met 118 gram erg licht. De fabrikant  van de chipset is nog niet bekendgemaakt,  wel  heeft LG laten weten  dat de X cam in bezit is van een 1,14GHz octacore-processor.

De LG X cam in vogelvlucht

Lees verder na de advertentie.

De X cam belooft een interessante midranger te worden die scherpe kiekjes maakt. Hieronder hebben we enkele belangrijke features op een rijtje gezet die wel al bekend zijn:

  • Groot 5,2 inch-scherm met full-hd-resolutie (1920 bij 1080 pixels)
  • Een 13 en 5 megapixel-camera aan de achterzijde
  • Standaard geleverd met Android 6.0 Marshmallow
  • 16GB opslaggeheugen, 2GB aan werkgeheugen

Meer over de LG X cam

lg x-serie

De X cam bevat  naast  een 1,14GHz octacore-processor ook 2GB aan werkgeheugen.  De interne opslagcapaciteit is 16GB en de accucapaciteit bedraagt 2520 mAh, waarmee je bij normaal gebruik het einde van de dag moet kunnen halen.  Zoals al eerder vermeld beschikt de LG X cam standaard over Android 6.0 (Marshmallow).  Het is het eerste toestel van LG dat standaard op de nieuwe software draait. LG voorziet het toestel daarnaast van een  eigen skin.

De 13 en 5 megapixel-camera aan de achterzijde van het toestel moeten ervoor  zorgen dat foto’s nog scherper ogen. LG is niet de eerste fabrikant die experimenteert met meerdere camera’s aan de achterkant. De frontcamera maakt foto’s met maximaal 8 megapixels, wat een prima resolutie is voor de camera aan de voorzijde.

LG X cam release en prijs

De LG X cam verschijnt in maart 2016 in de Benelux in de kleuren zilver, wit, goud en roségoud. De prijs van het toestel  is nog niet bekendgemaakt. Houd deze pagina in de gaten om op de hoogte te blijven van al het nieuws over de LG X cam.

Lees verder na de advertentie.

Gebruikers reviews LG X cam

0

nog geen reviews

Beoordeling

5 sterren
0 reviews
4 sterren
0 reviews
3 sterren
0 reviews
2 sterren
0 reviews
1 ster
0 reviews

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu