De Samsung Galaxy A54: Ruil in en krijg tot €80 extra terug!

LG Zero

1/3

Vlot toestel met een metalen behuizing

De LG Zero is een nieuw Android-toestel dat beschikt over een volledig metalen behuizing. Daarmee oogt en voelt de LG Zero high-end aan, terwijl de smartphone ook onder de motorkap goed is voorzien. De telefoon wordt aangedreven door een 1,2GHz quadcore-processor (Snapdragon 410) en draait op Android 5.1.1 (Lollipop). Met 1,5GB is er relatief weinig werkgeheugen aanwezig, al heeft de Zero geen moeite met multitasken en het draaien van zware apps of  games. Het scherm meet 5 inch en heeft een resolutie van 1280 bij 720 pixels.

Standaard is 16GB aan opslagruimte aanwezig en heb je de optie  om dit uit te breiden middels een micro-sd-geheugenkaartje. Verder is de LG Zero voorzien van een 13 en 8 megapixel-camera aan de achter- en voorzijde en een 2050 mAh-accu. Laatstgenoemde staat garant voor een gesprekstijd van 10 uur en gaat gemiddeld één dag mee.

De LG Zero in vogelvlucht

Lees verder na de advertentie.

De LG Zero onderscheidt zich door de metalen behuizing en de vlotte specificaties. Wel is het toestel met een adviesprijs van 275 euro relatief duur. Hieronder hebben we de belangrijkste features van de smartphone op een rijtje gezet.

  • 5 inch-scherm met 1280 bij 720 pixels
  • 1,2GHz quadcore-processor met 1,5GB RAM
  • 13 en 8 megapixel-camera voor het maken van foto’s
  • Draait uit de doos op Android 5.1.1 (Lollipop)

Meer over de LG Zero

base_LG-Zero-Silver_1

Net als veel andere toestellen uit zijn prijsklasse beschikt de LG Zero over een 5 inch-scherm met een resolutie van 1280 bij 720 pixels. Dit zorgt voor een pixeldichtheid van 294 ppi, waardoor afzonderlijke beeldpuntjes nauwelijks te onderscheiden zijn. Met afmetingen van 142 bij 71,8 bij 7,4 millimeter is de LG Zero handzaam, en met 147 gram ook niet al te zwaar.

Uit de doos draait de LG Zero op Android 5.1.1 (Lollipop). Dit is een vrij recente versie van Googles mobiele besturingssysteem, met handige features en het fraaie Material Design. Het is onduidelijk over de smartphone ook wordt bijgewerkt naar Android 6.0 (Marshmallow). Deze Android-versie brengt de accubesparende functie Doze, Google Now on Tap en de mogelijkheid om afzonderlijke app-permissies te beheren. Voor de meeste gebruikers voldoet Android Lollipop echter prima.

Met de  13 en 8 megapixel-camera schiet je prima foto`s, al kunnen de camera`s zich logischerwijs  niet meten met die van high-end toestellen. Wel is een led-flitser aanwezig om kiekjes in het donker te maken en beschikken de camera`s over functies als autofocus, geotagging en gezichtsherkenning. De LG Zero neemt video`s op in full-hd met een beeldsnelheid van 30fps.

Lees verder na de advertentie.

Gebruikers reviews LG Zero

0

nog geen reviews

Beoordeling

5 sterren
0 reviews
4 sterren
0 reviews
3 sterren
0 reviews
2 sterren
0 reviews
1 ster
0 reviews

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu