De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

Microsoft Surface Duo 2

1/5

Pluspunten

  • 360-graden vouwbaar scherm
  • Snelle processor
  • Twee beeldschermen

Minpunten

  • Zwaar en lomp design
  • Traag updatebeleid
  • Scharnier duidelijk zichtbaar
  • Erg prijzig

De Microsoft Surface Duo 2 is een bijzondere smartphone met een uniek book-design. Als je het toestel openklapt, beschik je over twee 5,8 inch oled-schermen met een scharnier ertussen. Benieuwd? Op deze pagina lees je alles over de Surface Duo 2.

Lees verder na de advertentie.

Microsoft Surface Duo 2 specificaties

De Surface Duo 2 lijkt sprekend op de eerste Microsoft Surface Duo, maar onder de motorkap is aardig wat veranderd. Zo draait de nieuwe versie op de krachtigere Snapdragon 888-chip met 5G, net als de Samsung Galaxy Z Fold 3. De twee oled-schermen hebben nu een iets grotere diagonaal van 5,8 inch en een verversingssnelheid van 90Hz voor soepele beelden.

Microsoft heeft de randen afgerond, waardoor je zelfs als het toestel is dichtgevouwen toch de tijd en je notificaties kunt aflezen. De accu van de smartphone meet 4449 mAh, wat gezien de twee schermen niet al te groot is.

Je kunt de displays afzonderlijk van elkaar gebruiken om twee apps te draaien, maar ze ook combineren tot één groot scherm van 8,3 inch. Je hebt dan een soort tablet in handen, al zie je het scharnier in het midden wel duidelijk zitten. Een andere mogelijkheid is om één scherm in te zetten als toetsenbord, waardoor de Surface Duo 2 een mini-laptop wordt.

Microsoft Surface Duo officieel 4

Camera’s met een upgrade

Ten opzichte van de eerste generatie heeft Microsoft het camerasysteem flink uitgebreid. Je beschikt over een primaire lens met een resolutie van 12 megapixel, een ultragroothoeklens van 16 megapixel en een 12 megapixel-telecamera waarmee je in kunt zoomen.

De Surface 2 Duo draait op Android 11, maar zal in de toekomst een update krijgen naar Android 12. Waarschijnlijk gaat het om Android 12L, een aangepaste versie voor vouwtelefoons en tablets.

Microsoft Surface Duo 2 kopen

De Microsoft Surface Duo 2 heeft een adviesprijs van 1649 euro. Daarvoor krijg je 8GB RAM en 128GB opslagruimte. Er zijn ook modellen verkrijgbaar met 256GB of 512GB opslag. Daar betaal je uiteraard extra voor.

Lees verder na de advertentie.

Gebruikers reviews Microsoft Surface Duo 2

0

nog geen reviews

Beoordeling

5 sterren
0 reviews
4 sterren
0 reviews
3 sterren
0 reviews
2 sterren
0 reviews
1 ster
0 reviews

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu