De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

Motorola Defy Plus

Motorola Defy Plus: stevige en waterdichte smartphone

De Motorola Defy Plus is de opvolger van de originele Motorola Defy. Het toestel heeft een IP67-certificering wat betekent dat de Defy+ tegen meer dan een stootje kan. Zo kan hij water en stof weerstaan en heeft hij een Gorilla Glass-scherm dat zeer krasbestendig is. Er is ook een flitser aan boord zodat het toestel als zaklamp kan worden gebruikt en via A-GPS kun je snel je locatie bepalen. De accu van 1700 mAh zorgt dat je geruime tijd met de Motorola-telefoon kunt werken voordat je weer een oplader moet zoeken.

De meeste toestellen die ook in ruwe omstandigheden goed functioneren zijn niet altijd goede smartphones en daar blinkt de Defy Plus juist in uit. Met een 1GHz-processor, 512MB aan werkgeheugen, een 5 megapixel-camera en een 3,7 inch-scherm kan de telefoon zich goed meten met andere smartphones die in 2011 verschenen. Het toestel draait op Android 2.3 Gingerbread dat door Motorola is aangevuld met de eigen MOTOBLUR-softwarelaag. De bekende Google-apps, zoals Gmail, Google Maps en YouTube, zijn natuurlijk ook aanwezig op de Motorola Defy+.

Lees verder na de advertentie.

De Motorola Defy Plus in vogelvlucht

De Motorola Defy Plus of Defy+ werd in de herfst van 2011 geïntroduceerd in Nederland. Het stevige waterbestendige toestel had bij verschijning best redelijke specs en een behuizing die – in tegenstelling tot veel concurrerende telefoons – wel tegen een stootje kon. Hieronder vind je de belangrijkste features van de smartphone op een rijtje.

  • Compact 3,7 inch-scherm met 854 bij 480 pixels
  • Vlotte 1GHz singlecore-processor en 512MB aan werkgeheugen
  • 2GB opslag voor je favoriete apps en media, uitbreidbaar met een geheugenkaartje
  • 5 megapixel-camera aan de achterzijde met een ledflitser

Op deze pagina vind je alles wat je moet weten over de Motorola Defy Plus, waaronder de specificaties en functies van het toestel en de beste aanbiedingen. Helaas hebben we de smartphone nog niet uitgebreid kunnen testen. Zodra hier verandering in komt, lees je op deze pagina onze uitgebreide Motorola Defy Plus review.

→ Bekijk aanbiedingen voor de Motorola Defy Plus met abonnement.

Lees verder na de advertentie.

Gebruikers reviews Motorola Defy Plus

0

nog geen reviews

Beoordeling

5 sterren
0 reviews
4 sterren
0 reviews
3 sterren
0 reviews
2 sterren
0 reviews
1 ster
0 reviews

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu