De Samsung Galaxy A54: Ruil in en krijg tot €80 extra terug!

Motorola Moto E6i

1/4

Pluspunten

  • Smartphone met betaalbare instapprijs
  • Vingerafdrukscanner voor beveiliging
  • Scherm met relatief hoge resolutie

Minpunten

  • Opladen gaat via verouderde oplaadpoort
  • Alleen te gebruiken voor basistaken
  • Relatief lage batterijcapaciteit

Lees verder na de advertentie.

De Motorola Moto E6i is een budgetsmartphone met Android Go-software en eenvoudige specificaties. Dat maakt ‘m interessant als eerste smartphone of als je je dure toestel een keer niet mee wil nemen. Op deze pagina lees je meer over de Motorola Moto E6i.

Motorola Moto E6i specificaties

De Motorola Moto E6i is gemaakt van plastic, heeft een vingerafdrukscanner op de achterkant en een koptelefoonpoort om je oordopjes aan te sluiten. Het toestel gebruikt een groot 6,1 inch-scherm dat scherp genoeg oogt door de hd-resolutie.

Motorola Moto E6i

Het opslaggeheugen is met 32GB niet bijzonder groot, maar eenvoudig uit te breiden met een micro-sd-kaartje. De Moto E6i draait op een zeer eenvoudige processor die enkel geschikt is voor simpele apps als WhatsApp. Op deze smartphone wil je geen spelletjes spelen. De accu is met 3000 mAh nogal klein, maar voldoende voor een dag gebruik. Opladen duurt lang en gaat via de verouderde micro-usb-poort.

Foto’s maakt de Moto E6i met zijn camera op de achterkant. Dankzij de dieptesensor maak je ook kiekjes met een vage achtergrond. Prettig is dat de smartphone twee simkaarten slikt (dualsim-ondersteuning).

Android Go-software

Motorola Moto E6i

Op de Moto E6i is Android Go geïnstalleerd. Het gaat om versie 10 van het speciale besturingssysteem, dat ontwikkeld is voor budgetsmartphones. Android Go vereist minder rekenkracht, opslaggeheugen en werkwerkgeheugen. Daarnaast is het besturingssysteem energiezuiniger.

Motorola communiceert voor zover bekend geen updatebeleid voor de smartphone. Het is daarom niet duidelijk of de Moto E6i kan rekenen op Android 11 Go en hoe lang er beveiligingsupdates verschijnen.

Motorola Moto E6i kopen

De Motorola Moto E6i is sinds april 2021 in Nederland te koop voor een adviesprijs van 99 euro. Het toestel volgt de Moto E6s uit 2020 op en is te koop in het grijs. Je kunt de Moto E6i zowel los als in combinatie met een abonnement aanschaffen.

Deze smartphone koop je als… je een spotgoedkoop toestel wil als eerste smartphone of voor erbij.

Lees verder na de advertentie.

Gebruikers reviews Motorola Moto E6i

8,6

1 geverifieerde review

Beoordeling

5 sterren
0 reviews
4 sterren
1 reviews
3 sterren
0 reviews
2 sterren
0 reviews
1 ster
0 reviews

Deze telefoon werkt goed

8,6
  • Goetkoop
  • Te groot

Deze werkt goed

Abel dijkstra — 19 september 2022
Lees hier ons recensiebeleid

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu