De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

Motorola Moto E7 Plus

1/8

Pluspunten

  • Grote accu van 5000 mAh
  • Draait op Android 10
  • Hoofdcamera van 48 megapixel

Minpunten

  • Verouderde micro usb-poort
  • Opladen gaat traag met maximaal 10 Watt
  • Updatebeleid van Motorola is niet de beste

Dit moet je weten over de Motorola Moto E7 Plus

De Motorola Moto E7 Plus is een toestel uit september 2020 en valt in het budgetsegment. Het toestel heeft een adviesprijs van 149 euro en is de opvolger van de Moto E6 Plus. Speerpunten van dit toestel zijn de grote accu van 5000 mAh, de dubbele camera op de achterkant en de kale versie van Android 10.

Motorola Moto E7 Plus

Batterij van 5000 mAh, maar traag met opladen

De Moto E7 Plus is een budgettoestel, maar aan de accu is dat niet te zien. De batterij in het toestel is 5000 mAh groot. Zo kom je makkelijk twee dagen door aldus Motorola. Opladen is helaas een ander verhaal. Dat gaat via een verouderde micro usb-poort met maximaal 10 Watt.

Het scherm is 6,5 inch groot en heeft een resolutie van 1600 bij 720 pixels. Dat is voor deze prijsklasse prima te noemen, maar levert niet het scherpste beeld ooit op. Wel gebruikt zo’n lagere resolutie minder stroom, waardoor de accuduur verlengd wordt.

Twee camera’s op achterkant

De frontcamera vind je in een kleine waterdruppelnotch aan de bovenkant van het scherm. Draai je het toestel om dan vind je daar twee camera’s. De primaire variant heeft een resolutie van 48 megapixel en ook is er een dieptesensor aanwezig. Die slaat de juiste informatie op, om zo een goede portretfoto te maken.

motorola moto e7 plus

Onder de motorkap ligt de Snapdragon 460-chip, samen met 4GB werkgeheugen. Daarmee kun je prima uit de voeten als je eisen niet te hoog zijn. Wat surfen op het wereldwijde web, social media gebruiken of spelen van een simpele game is geen probleem. Het interne geheugen bedraagt 64GB en is uit te breiden met een geheugenkaartje.

Android 10 met fijne ervaring

De Moto E7 Plus draait op Android 10, waar Moto’s eigen MyUX-schil overheen ligt. Dat is een van de lichtste skins voor Android, wat het gebruik ten goede komt. Zo kun je bijvoorbeeld snel de zaklamp starten door je toestel te schudden of de camera starten door een polsbeweging te maken. Houd er wel rekening mee dat het updatebeleid van Motorola niet geweldig is, dus of het toestel ook Android 11 krijgt is nog de vraag.

Release en prijs Motorola E7 Plus

De Motorola E7 Plus heeft een adviesprijs van 149 euro en is vanaf half september verkrijgbaar. Het toestel komt uit in blauw en oranje, maar die laatste variant komt later op de markt. Dit toestel koop je als… je veel geeft om een goede accuduur en een kale Androidervaring.

Lees verder na de advertentie.

Gebruikers reviews Motorola Moto E7 Plus

0

nog geen reviews

Beoordeling

5 sterren
0 reviews
4 sterren
0 reviews
3 sterren
0 reviews
2 sterren
0 reviews
1 ster
0 reviews

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu