De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

Motorola Moto E7i Power

1/6

Pluspunten

  • Grote accu van 5000 mAh heeft lange adem
  • Fysieke vingerafdrukscanner op de achterzijde
  • Android Go, dus werkt allemaal fijn en relatief snel

Minpunten

  • Opladen van de hele accu duurt erg lang
  • Android 10 Go is niet de nieuwste Androidversie
  • Scherm is niet de beste op de markt

Lees verder na de advertentie.

Alles over de Motorola Moto E7i Power

De Motorola Moto E7i Power is een toestel met een adviesprijs van slechts 119 euro. Ben jij op zoek naar een eerste smartphone, een toestel voor erbij of naar een simpel apparaat voor bijvoorbeeld een kind of juist een ouder persoon, dan is het een fijne keuze. Op deze pagina lees je dan ook alles over de Moto E7i Power.

Grote accu, maar opladen gaat langzaam

Net als de Motorola Moto E7 Plus heeft de E7i Power, zoals je vast al verwacht gezien de naam, een grote batterij aan boord. Deze heeft een capaciteit van 5000 mAh, waarmee je makkelijk de dag doorkomt. Gebruik je ‘t toestel wat minder dan is twee dagen of zelfs langer ook zeker te halen.

Er is een toekomstbestendige usb c-poort aanwezig, maar opladen gaat nog wel langzaam. Volledig opladen duurt daarom een tijdje ten opzichte van modellen die wel snelladen ondersteunen. Die zijn ook te verkrijgen van Motorola zelf.

motorola moto e7i power officieel

Scherm van 6,5 inch en drie camera’s

Het scherm van de E7i Power is 6,5 inch groot en daardoor fijn in gebruik. Wel heb je daarvoor veelal twee handen nodig. Er is gekozen voor een wat lagere hd-resolutie van 1600 bij 720 pixels, waardoor het niet het meest scherpe display is op de markt. Ook dat is uiteraard weer een keuze die gemaakt moest worden voor het beperkte budget.

Verversen gaat met maximaal 60 keer per seconde. Wil je een toestel met een wat soepeler scherm bekijk dan de Moto G30 een. Die heeft dezelfde resolutie, maar heeft wel een verversfrequentie van 90Hz, waardoor alles net wat soepeler aanvoelt. Draai je het toestel om dan zie je twee camera’s.

De hoofdvariant heeft een resolutie van 13 megapixels en ook is er een tweede lens aanwezig voor close-ups. Verwacht van beide camera’s in deze prijsklasse niet al teveel, maar snel wat vastleggen kan natuurlijk prima. Op de achterkant vind je ook de fysieke vingerafdrukscanner. Selfies maak je trouwens in een resolutie van 5 megapixel en die camera vind je in de notch in het scherm.

motorola moto e7i power officieel

Prestaties en Android 10 Go

Verdere prestaties zijn goed voor deze prijsklasse, maar verwacht ook daar niet teveel van. Er is een processor aan boord die krachtig genoeg is voor wat social media-apps, simpele games of wat internetten. Er is 2GB RAM aan boord en het toestel wordt uitgeleverd met Android 10 Go.

Dat is een afgeschaafde versie van Android, speciaal ontwikkeld voor toestellen met minder imposante specificaties. Zo zijn er ook verschillende ‘Lite’-apps op het toestel te vinden, die alleen de basisfuncties bevatten en op die manier gewoon goed draaien. Het interne geheugen van 32GB is tot slot wel uit te breiden met een geheugenkaartje.

Prijs en release Motorola Moto E7i Power

Zoals genoemd is de adviesprijs van dit toestel slechts 119 euro en keuze heb je uit een blauwe of rode variant. De smartphone is gepresenteerd op 30 maart en lag vlak daarna in de winkels. Via onderstaande vergelijker check je tot slot direct de beste prijzen.

Dit toestel koop je als… je op zoek bent naar een betaalbaar toestel met een lange adem of op zoek bent naar een goedkoop toestel goed voor de basisfuncties.

Lees verder na de advertentie.

Gebruikers reviews Motorola Moto E7i Power

0

nog geen reviews

Beoordeling

5 sterren
0 reviews
4 sterren
0 reviews
3 sterren
0 reviews
2 sterren
0 reviews
1 ster
0 reviews

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu