Download de Android Planet app

Android Planet

Gratis - Google Play
Download

Scherm
5 inch
Camera
8 megapixel
Prijs

Motorola Moto G4 Play

Zoek je een goede smartphone voor weinig geld? Dan kun je de Motorola Moto G4 overwegen. Deze telefoon heeft geen high-end specificaties, maar je betaalt er ook minder voor. Voor de prijs van de Moto G4 Play krijg je precies wat je ervan zou verwachten: een goede budgetsmartphone met hardware die goed meekan.

Het scherm meet 5 inch, en heeft een hd-resolutie van 1280 bij 720 pixels. Het toestel wordt aangedreven door een Snapdragon 410-chipset, en heeft 2GB werkgeheugen - meer dan genoeg om snel te wisselen tussen je belangrijkste paar apps. Interessant aan dit apparaat is ook dat de Android-versie waar hij op draait lekker kaal is, met alleen de broodnodige apps en zonder te veel poespas.

Motorola Moto G4 Play-prijs

De Motorola Moto G4 Play is alweer meer dan een jaar oud, waardoor de prijs van het toestel al flink gedaald is. Waar dit toestel tijdens de lancering nog een adviesprijs van 229 euro had, betaal je daar inmiddels al flink wat tientjes minder voor. Het toestel is daarmee ongeveer ook nog eens goedkoper dan de bijna vergelijkbare Moto G5.

Motorola Moto G4 Play met abonnement

De Moto G4 Play met abonnement is misschien nog wel een betere koop. Je betaalt dan namelijk niet het aankoopbedrag in één keer, maar in stukjes. Dat is op de lange termijn goedkoper, omdat de provider je er zo flinke korting op kan geven. Een Moto G4 Play-abonnement is daarom niet alleen per maand, maar ook in totaal goedkoper dan wanneer je de Moto G4 Play los koopt.

Download onze app

Download onze app