Download de Android Planet app

Android Planet

Gratis - Google Play
Download

Motorola Moto G4 Plus

Motorola Moto G4 Plus
Scherm 5.5 inch
Camera 16 megapixel

Motorola’s budgettopper met premium features

Naast  de Moto G4  komen Lenovo en Motorola in 2016 met de Moto G4 Plus. De Motorola Moto G4 Plus is een premium uitvoering van de razend populaire budgettopper van Motorola. Het toestel heeft een 5,5 inch-scherm met full-hd-resolutie, wat resulteert in een scherpe pixeldichtheid van 401 ppi. De Moto G4 Plus beschikt daarnaast over een vingerafdrukscanner onderaan het scherm en een sterk verbeterde 16 megapixel-camera.

Ook onder de motorkap is de Motorola Moto G4 Plus goed voorzien. Het toestel beschikt over een Snapdragon 617-chipset met  een snelle 1,5GHz octacore-processor. De basisversie heeft 2GB werkgeheugen en 16GB aan uitbreidbare opslagcapaciteit in huis. Ook is er een versie met 3GB RAM en 32GB aan opslagruimte. Foto’s maakt de Moto G4 Plus met de 16 megapixel-camera aan de achterkant. Ook is er een 5 megapixel-frontcamera aanwezig voor al je selfies.

→ Lees ook over de opvolger van dit toestel, de Motorola Moto G5 Plus

De Motorola Moto G4 Plus in vogelvlucht

De Motorola Moto G4 Plus is de premiumvariant van de nieuwe Motorola Moto G4. Alhoewel de Plus-versie iets duurder is, biedt deze smartphone nog steeds veel waar voor zijn geld. Hieronder zetten we de belangrijkste features van het toestel op een rijtje.

  • Groot 5,5 inch-scherm met full-hd-resolutie
  • Scherpe 16 megapixel-camera aan de achterkant
  • 3000 mAh aan accucapaciteit met snellaadtechniek
  • Draait standaard op Android 6.0 (Marshmallow)

Meer over de Motorola Moto G4

De Moto G4 Plus onderscheidt zich van de reguliere Moto G4 door zijn vingerafdrukscanner en verbeterde camera. De 16 megapixel-camera aan de achterkant is voorzien van zowel laser-autofocus als fasedetectie-autofocus, zodat het toestel vrijwel altijd scherpe foto’s schiet.

Het toestel heeft een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding en biedt degelijke specs voor dagelijks gebruik. Naast een upgrade in schermresolutie is ook de accucapaciteit onder handen genomen: deze is verhoogd van 2470 mAh naar 3000 mAh.  De Moto G4 Plus beschikt over een speciale snellaadtechniek genaamd ‘TurboPower’. De smartphone moet het na een kwartier opladen maar liefst zes uur kunnen uithouden.

moto g4

De smartphone draait standaard op de nieuwste Android-versie (6.0 Marshmallow) met daaroverheen Motorola`s eigen Moto Pure-schil. In de praktijk blijft de interface, zoals we gewend zijn van Motorola, dicht bij stock-Android. Hierdoor is de algemene gebruikservaring vergelijking met dat van de Nexus-toestellen.

Marshmallow voegt veel handige functies toe, waaronder de energiebesparende functie Doze en de mogelijkheid om afzonderlijke app-permissies te beheren. Ook nieuw is Google Now on Tap, een fijne functie die je van contextgevoelige informatie voorziet.

Pluspunten Moto G4 Plus

  • Groot 5,5 inch-full-hd-scherm
  • Beschikt over een vingerafdrukscanner
  • Draait standaard op Android 6.0

Minpunten Moto G4 Plus

  • Goedkope behuizing
  • 16GB intern opslaggeheugen is weinig
Motorola Moto G4 Plus
Welke Motorola Moto G4 Plus wil je?
Wij hebben momenteel geen Motorola Moto G4 Plus aanbiedingen voor je. Vergelijk hier alle smartphones Vergelijk hier alle smartphones
Sim only nodig?

Motorola Moto G4 Plus video

Laatste berichten

Deze Android-smartphones kregen een (beveiligings)update – week 14

Deze Android-smartphones kregen een (beveiligings)update – week 14

Nieuws Wekelijks zetten we alle Android beveiligingsupdates van populaire smartphones op een rijtje voor je. Ook deze week zijn we bij je terug met een nieuwe lijst updates.
Deze Android-smartphones kregen een (beveiligings)update – week 7

Deze Android-smartphones kregen een (beveiligings)update – week 7

Nieuws Wekelijks zetten we alle Android beveiligingsupdates van populaire smartphones op een rijtje voor je. Met deze week tal van kleine, maar essentiële updates!
Eindelijk: Motorola Moto G4 Plus krijgt update naar Android 8.1 (Oreo)

Eindelijk: Motorola Moto G4 Plus krijgt update naar Android 8.1 (Oreo)

Nieuws Motorola is begonnen met de uitrol van Android 8.1 (Oreo) voor de Moto G4 Plus, een toestel dat in 2016 werd uitgebracht. Daarmee komt het bedrijf een belofte na die anderhalf jaar geleden werd gemaakt.
Deze Android-smartphones kregen een (beveiligings)update – week 3

Deze Android-smartphones kregen een (beveiligings)update – week 3

Nieuws Android-fabrikanten rollen regelmatig beveiligingsupdates uit, maar lang niet naar alle toestellen. Daarom zetten we in dit wekelijkse overzicht de smartphones op een rijtje die zijn bijgewerkt. Zo weet je of er een update voor je klaarstaat.
Moto G4 Plus krijgt alsnog Android 8.0-update – maar deze Motorola’s niet

Moto G4 Plus krijgt alsnog Android 8.0-update – maar deze Motorola’s niet

Nieuws Motorola brengt alsnog een Android 8.0-update uit voor de Moto G4 Plus. Het toestel ontbrak vorige week nog op een updatelijst van het bedrijf.