Download de Android Planet app

Android Planet

Gratis - Google Play
Download

Scherm
5.5 inch
Camera
16 megapixel
Prijs

Motorola Moto G4 Plus - alles dat je moet weten

De Motorola Moto G4 was al de budgettopper van 2016, een erg goed toestel voor een lage prijs. De Moto G4 Plus is een opgevoerde versie van dat eerdere toestel en is met een iets hogere prijs wel een stuk beter.

De Moto G4 Plus heeft een display van 5,5 inch met full-hd-resolutie, wat zorgt voor prachtige beelden. Die kun je maken met de sterk verbeterde 16 megapixel-camera achterop, en verwerken met de snelle Snapdragon 617-chip en de 2GB werkgeheugen - al is er ook een versie beschikbaar met meer geheugen.

Motorola Moto G4 Plus-prijs

De Motorola Moto G4 Plus is als opvolger van de gewone Moto G4 een stukje duurder, maar nog steeds betaal je een prima lage prijs voor dit toestel. Bovendien is de Moto G4 Plus al een paar maanden oud en is de adviesprijs van 269 euro inmiddels ook flink gedaald, waardoor de Moto G4 Plus goedkoper is dan eerst.

Motorola Moto G4 Plus met abonnement

Je kunt er ook voor kiezen de Moto G4 Plus met abonnement te kopen. Je bent dan goedkoper uit dan wanneer je de Moto G4 Plus los koopt, want met een abonnement krijg je na een paar maanden flinke korting van je provider. Je betaalt dan zowel voor de Moto G4 Plus als voor je databundel, en door dat samen te voegen kun je op de lange termijn veel geld besparen.

Download onze app

Download onze app