Download de Android Planet app

Android Planet

Gratis - Google Play
Download

Scherm
5.5 inch
Camera
13 megapixel

Motorola Moto G4 - wat moet je weten?

Motorola biedt met de Moto G-serie een sterke prijs-kwaliteitverhouding. De Moto G4 uit 2016 is daar een perfect voorbeeld van. Een bijzonder goede telefoon waar weinig op aan te merken is, maar dan voor een absolute topprijs? Zoiets wil je natuurlijk hebben!

Wie kijkt naar de specificaties van de Moto G4 is al snel verkocht, met name door het scherm van 5,5 inch met full-hd-resolutie van 1920 bij 1080 pixels. Tel daarbij op dat het apparaat ook behoorlijk snel is, met een Snapdragon 617-chipset van 1,5 GHz aan rekenkracht, en dat het apparaat een schitterende 13 megapixel-camera heeft waarmee je bijzonder goede foto’s maakt. Je zou bijna niet geloven dat de Motorola Moto G4 zo goedkoop is.

Motorola Moto G4-prijs

De Moto G4 verscheen in 2016, en dat is goed nieuws voor wie de Moto G4 nu wil kopen. Waar het toestel aanvankelijk nog 229 euro kostte, is die prijs al behoorlijk gedaald sinds de release. Dat maakt het een nóg aantrekkelijkere koop.

Motorola Moto G4-abonnement

Hoewel de losse prijs van de Motorola Moto G4 inmiddels flink is gedaald, zijn er nog veel andere aantrekkelijke opties om het toestel te bemachtigen. Wat dacht je van een Moto G4 met abonnement? Dat is vaak op de lange termijn voordeliger, omdat je zo je abonnementskosten en de aanschafprijs combineert. Een abonnement kun je bovendien precies aanpassen zoals je dat zelf wil. Bekijk onze Motorola Moto G4 prijsvergelijker om te zien hoe dat voor jou het beste uitpakt.

Download onze app

Download onze app