Download de Android Planet app

Android Planet

Gratis - Google Play
Download

Scherm
5.2 inch
Camera
12 megapixel

Motorola Moto G5 Plus kopen - wat je moet weten

De Motorola Moto G5 Plus laat zien dat topsmartphones helemaal niet de hoofdprijs hoeven te kosten. Dit toestel heeft alle degelijke specificaties, maar kost beduidend minder dan concurrenten zoals de Samsung Galaxy A5 (2017). Bovendien heeft de Plus-serie van Motorola een paar handige extra's zoals een groter scherm, nieuwere software en een betere camera.

Het 5,2 inch-scherm van de Moto G5 Plus heeft een full-hd-resolutie, en de camera achterop telt 12 megapixel waarmee je schitterende foto's kunt maken. Ook heeft de Moto G5 Plus een snelle vingerafdrukscanner, en heb je ook onder de motorkap niets te klagen over dit toestel door de snelle processor van 2GHz en de uitgebreide 3GB werkgeheugen.

Motorola Moto G5 Plus-prijs

De Moto G5 Plus is een stukje duurder dan de Moto G5, maar gezien de betere specificaties is dat helemaal niet verkeerd. Waar de telefoon een adviesprijs had van 279 euro is die inmiddels al flink gedaald, en hoe ouder de telefoon wordt hoe meer die prijs daalt.

Motorola Moto G5 Plus met abonnement

De Moto G5 Plus kopen kan gemakkelijk in combinatie met een data- en belbundel. Een Moto G5 Plus met abonnement is een stuk goedkoper op de lange termijn, omdat providers je door die combinatie korting kunnen geven. Kijk daarom snel in onze Moto G5 Plus prijsvergelijker om te kijken wat de Moto G5 Plus jou per maand kost.

Download onze app

Download onze app